هدایت حلقه های علمی مساجد به پژوهش ترسیم کننده آینده روشن است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: هدایت حلقه های علمی مساجد به برنامه تحقیقاتی و پژوهشی، آینده ای روشن را برای نظام جمهوری اسلامی و جایگاه مساجد ترسیم می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، عصر روز گذشته(29 بهمن) در آموزش روش تحقیق پژوهشگران عضو کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران در ساری گفت: مبانی فکری جهان بینی دینی با تفکر مادی صرف، تفاوت دارد زیرا دنیای مادی، تفکرشان بر اساس مادیات و قرار دادن مخترعان در کرسی و منزلت بالاست در صورتی که جهان بینی دینی علاوه بر دین به مسائل علمی نیز توجه دارد.

 

وی افزود: علم می تواند، جنایت های وحشتناک مانند بمب اتمی هیروشیما و ناکازاکی را به وجود آورد اما در تفکرات دینی اینگونه نیست و تخصص همراه با تعهد دارای ارزش کامل و والایی است.

 

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به فرمایش پیامبر که از گهواره تا گور دانش بجوی و قلم دانشمندان از خون شهیدان بالاتر است، اضافه کرد: علم از اهیمت بسیاری برخوردار است.

 

وی با بیان اینکه فرد متخصص، باید تعهد هم داشته باشد، بیان کرد: تخصص و تعهد مانند دو بال یک پرنده محسوب می شوند و هر کدام دارای ارزش هستند که به تنهایی نمی توان، پرواز کرد و به هدف رسید.

 

حجت الاسلام ابراهیمی با نکوهش سرقت ادبی، این عمل را بسیار زشت خواند و پژوهش را دارای جایگاه و ارزش والایی دانست و ادامه داد: محقق به معنی مُبدِع است که باید، خود به تحقیق بپردازد.

 

این مسئول فرهنگی با تاکید بر اینکه تحقیقات درباره مطالب باید به روز و کاربردی باشد، گفت: جوانان، آینده خود را با معرفت و آگاهی، غایت مندی و هدف و سازماندهی تضمین می کنند.

 

وی ابراز داشت: محققان باید خستگی ناپذیر و صبور باشند و برای رسیدن به هدف، مشکلات را تحمل کنند و همچنین تخصص، هدفمند باشد و نردبان ترقی و تخصص به آرامی طی شود.

 

دبیر هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با توجه به نقش و اهمیت تحقیق و پژوهش در مساجد گفت: حضور جوانان و نوجوانان در عرصه های مختلف پژوهشی به ویژه در حوزه مسائل فرهنگی و دینی، امری لازم و ضروری است.

 

وی بیان کرد: ایران به عنوان یکی از کشورهای جوان دنیا، مطرح است و هدایت انرژی جوانان و نوجوانان مسجدی و حلقه های علمی مساجد به برنامه تحقیقاتی و پژوهشی، آینده ای روشن را برای نظام جمهوری اسلامی و جایگاه مساجد ترسیم می کند.

 

حجت الاسلام ابراهیمی در خصوص تعیین خط مشی و تصمیم گیری های کلی راه اندازی هسته های پژوهشی و حلقه های علمی در مساجد با حضور امام جماعت و اساتید مجرب، روش تحقیق در مساجد را از اولویت های مهم در ایجاد انگیزه و گرایش نیروهای مسجدی به پژوهش خواند و بر برنامه های تحقیقاتی و انتشارات دینی مساجد تاکید کرد.

 

لازم به ذکر است، کارگاه روش تحقیق با ارائه روش ها و کلاس های مربوط به روش تحقیق به همت دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان مازندران و کانون تخصصی پژوهش اخلاص مسجد امیرالمومنین قائمشهر برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 21596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha