اقتصاد مقاومتی مردمی شدن اقتصاد را به دنبال دارد

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای برون رفت از چالش های اقتصادی و به معنای مردمی کردن اقتصاد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، اسدالله عباسی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر روز گذشته (21 دی) در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، بیان کرد: امروز در شرایط سخت اقتصادی قرار داریم، البته شاید این امر چندان محسوس نباشد زیرا این شرایط مانند دوران جنگ نیست که صدای انفجار بمب ها و سلاح های جنگی دشمن شنیده شود.
 

وی ادامه داد: امروز دشمن با جنگ نرم، اقتصاد کشور را هدف قرار داده است و با وجود همه پیچیدگی ها، محکم و استوار با رهنمون های رهبری پیش می رویم.
 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: رهبری با نامگذاری سال ها به صورت دقیق، مسیر و راه توسعه را به ما نشان دادند و اقتصاد مقاومتی یکی از موادری است که توسط رهبری مطرح شد و به معنای برون رفت از چالش های اقتصادی و به معنای مردمی کردن اقتصاد است.
 

وی عنوان کرد: امروز با وجود همه فشارهایی که به کشور ما وارد شده است، کشورهایی که ما را تحت فشارهای مضاعف اقتصادی قرار دادند و جنگ نرم را بر ما تحمیل کردند خود با بحران کارگری و بحران اقتصادی و پولی شدید مواجه هستند و هر روز آشوب را در این کشورها شاهد هستیم.
 

عباسی اعلام کرد: با توجه به تقاضای بسیار در بازار کار، همه قوا و مسئولان باید دست به دست هم دهند تا این مسیر به درستی هدایت شود.
 

وی افزود: همدلی در کشور وجود دارد تا شغلی که ایجاد شده است را حفظ کنیم و شغل دیگری ایجاد کنیم و بستری فراهم کنیم جوانان در عرصه تولید، توان خود را به کار گیرند و این امر نیاز به هدایت و مدیریت دارد که این کار در حال انجام است.
 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: باید فرهنگ اشتغال و کار را در جامعه تقویت کنیم و جوانان باید مهارت کار را بیاموزند و از نظر فنی آماده کار شوند و در افق 1404 کشور ما به عنوان الگوی سایر کشورها خواهد بود بنابراین باید از این شرایط سخت به درستی و با کمک یکدیگر عبور کنیم.
 

وی اعلام کرد: تلاش ما در استان ها در این است که از موازی کاری ها جلوگیری شود و از زمانی که وزارت کار تبدیل به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد، اقداماتی صورت گرفته است تا دستگاه ها و ادارات زیرمجموعه هم افزایی داشته و هرچه بیشتر به مردم خدمت کنند.
 

عباسی توضیح داد: به تازگی 15 بند را مصوب کرده ایم تا تفویض اختیار به مدیران در استان ها صورت گیرد و اینگونه شاهد تسریع در اجرای کار بوده و سیکل کار طولانی نشود.
 

وی در خصوص بیمه تصریح کرد: 75 میلیون نفر جمعیت در کشور داریم و 75 میلیون نفر بیمه شده اند ولی در عین حال 7 میلیون نفر بیمه نیستند به این معنا که حدود 7 میلیون نفر بیمه اضافی دارند و سازمانی باید این امر را ساماندهی کند که سازمان بیمه سلامت تشکیل شده است تا این موارد ساماندهی کند.
 

در ادامه مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در استان قزوین شاهد تعامل و همدلی خوبی هستیم و شاید قزوین به عنوان یک استان سیاسی و پیچیده مطرح باشد ولی وقتی وارد این استان می شویم، تعامل و همبستگی در آن دیده می شود.
 

علی ایمانی افزود: آنچه در این سال ها در این اداره کل صورت گرفته است، برگرفته از زحمات کارکنان است و قزوین 40 درصد تنش های کارگری را داشت که اکنون به صفر رسیده است.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 215803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha