به گزارش خبرگزاری شبستان، امیر عبدالحسینی، دبیر هنری این جشنواره درباره بخش هنر خیالی نگاری و هنر جدید که در این دوره به جشنواره افزوده شده است، گفت: ضرورت بازخوانی پرونده هنر خیالی نگاری و تجربه برگزاری نمایشگاه خیالی نگاران که به نمایش شاهکارهای نقاشی قهوه خانه ای و نقاشی پشت شیشه اختصاص داشت و مورد استقبال هم قرار گرفت، موجب شد برنامه ای برای پاسداشت هنر خیالی نگاری در بخش جنبی سومین دوره جشنواره تجسمی فجر گنجانده شود.
عبدالحسینی افزود: حضور هنر خیالی نگاری در جشنواره سبب می شود تا از یک سو مردم و علاقه مندان هنرهای سنتی از میراث و هنر دوره های گذشته بهره مند شوند و از سوی دیگر پژوهشگران و محققان نیز از این بستر برای پرداختن به این هنر استفاده کنند.
دبیر هنری سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر درباره حضور هنر جدید در جشنواره امسال گفت: در سال های اخیر جریان هنری با عنوان هنر جدید مخاطبان و طرفداران بسیاری را جذب کرده است و هنرمندان فراوانی با زبان هنری نوین و متناسب با دوره معاصر و عصر امروز آثار هنری خلق می کنند و با بیان مفهومی و تمثیلی آثاری را ارائه می کنند که جشنواره مهمی مانند جشنواره تجسمی فجر نمی تواند ونباید بر روی این جریان هنری مهم چشم ببندد.بنابراین در جشنواره یک بخش به هنر جدید اختصاص پیدا کرد.
او ادامه داد: بخش جنبی هنر جدید جشنواره می تواند زمینه و بستری را برای برگزاری نمایشگاه مستقل و تخصصی هنر جدید در سال آینده فراهم کند.
سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی، عکس، پوستر، نگارگری، سفال و سرامیک، خوشنویسی و کاریکاتور به صورت رقابتی برگزار می شود و هنر خیالی نگاری، هنر جدید، همایش علمی و نشست های تخصصی از برنامه های جنبی جشنواره است.
سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر 12بهمن تا 12اسفند ماه در تهران و 15 استان کشور برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما