به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، سید عبدالله موسوی، مدیرکل دادگستری در همایش نقش تشکل های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی که امروز (20 دی) در شهرکرد برگزار شد، گفت: دسترسی آسان به اینترنت و شبکه های ماهواره ای امروزه تبدیل به یکی از معظلات بزرگ اجتماعی شده است که خانواده ها باید برای مدیریت استفاده فرزندان از اینگونه ابزار هوشیارتر از قبل باشند.
وی با بیان اینکه تشخیص و درمان بیماری های روحی بسیار مشکل تر از بیماری های جسمی است، افزود: خانواده ها باید با کنترل رفت و آمد، دوست یابی و تفریحات فرزندان خود، آنان را در پیمودن سالم و بی خطر راه زندگی یاری کنند.
وی با تأکید بر نقش اساسی تشکل های مردم نهاد در این حوزه تصریح کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر و بیدار کردن احساس مسئولیت جمعی بین افراد جامعه یکی از بهترین راه ها برای مقابله با آسیب های اجتماعی است که دامنه آن تمام خانواده ها را فرا می گیرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری نیز در این همایش گفت: پرهیز از بخشی نگری و ایجاد تعامل بین تشکل های مردم نهاد یکی از مهم ترین راهکار های مقابله با آسیب های اجتماعی به شمار می رود.
عبدالرحیم علی محمدی با بیان اینکه قرآن کریم و روایات ائمه معصومین (ع) سراسر مملو از تذکر پیرامون مقابله با وقوع جرم است، افزود: افراد در جامعه نباید نسبت به مشکلات دیگران بی تفاوت باشند، چرا که اگر جرمی به وقوع پیوست تبعات آن دامنگیر همه شده و جامعه نا امن امکان زندگی سالم را از همه می گیرد.
وی خواستار تعامل هرچه بیشتر تشکل های مردم نهاد به این معاونت شد و تصریح کرد: ریشه یابی مشکلات جامعه و علل وقوع جرم اولین و بزرگ ترین گام برای کاهش آسیب های اجتماعی است.
گفتنی است، این همایش با حضور جمعی از مدیران و اعضای تشکل های مردم نهاد، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و مسئولان استانی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما