بیش از نیمی از تلفات تصادفات مربوط به حمل و نقل عمومی است

معاون حمل و نقل پلیس راهور با بیان اینکه کل تصادفات فوتی و جرحی در 9 ماهه سال جاری 1038 فقره بوده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 547 فقره را رانندگی حمل و نقل عمومی مقصر بودند.

به گزارش خبرنگار شبستان، سرهنگ وهاب زاده معاون حمل و نقل پلیس راهور ناجا امروز در جلسه بازآموزی رانندگان حمل و نقل عمومی با بیان اینکه گذراندن این دوره ها برای رانندگان اجباری است گفت: تمام رانندگان بایستی این دوره ها را سپری کنند و ما ابتدا از رانندگان حمل و نقل عمومی آغاز کردیم.

 

وی با بیان اینکه این دوره ها دوره بازآموزی است، اظهار کرد: همه رانندگان حمل و نقل عمومی تجربه لازم را در رانندگی دارند ولی این امر برای به روز کردن آگاهی و اعتلاف آنها بوده و به مدت دو ساعت آنها مورد آموزش قرار می گیرند.

 

وهاب زاده ارتقای قانونمندی رانندگان، جلب مشارکت رانندگان در افزایش ایمنی، افزایش سطح آگاهی های حمل و نقل عمومی را از جمله اهداف برگزاری این دوره ها برشمرد.

 

معاون حمل و نقل پلیس راهور از کاهش 56 درصدی کشته های تصادفات رانندگی خبر داد افزود: تعداد کشته ها 4 درصد و تصادفات جرحی 3 درصد افزایش داشته است.

 

وی با بیان اینکه بیشترین علت تصادفات ناوگان حمل و نقل مسافری عدم توجه به جلو است یادآور شد: از 307 فقره تصادف رخ داده 30 درصد آن مربوط به ناوگان حمل و نقل عمومی است.

 

وی ادامه داد: انحراف به چپ 27 درصد، عدم رعایت حق تقدم عبور 5/14 درصد، تخطی از سرعت مطمئنه 8 درصد از دلایل تصادفات را شامل می شوند.

 

معاون حمل و نقل پلیس راهور با بیان اینکه کل تصادفات فوتی و جرحی در 9 ماهه سال جاری 1038 فقره بوده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 547 فقره را رانندگی حمل و نقل عمومی مقصر بودند که این یک فاجعه بوده و انتظار ما از رانندگان این است که نه تنها نباید مقصر باشند بلکه با توجه به مهارت های خود بایستی خطاهای سایر کاربران ترافیک را پوشش دهند.

 

به گفته وهاب زاده تمام دغدغه نظام ایمنی رانندگان است و ما امیدواریم که روزی برسد که این رقم 53 درصدی به یک رقمی مبدل شود.

 

وی اظهار کرد: دو مسئولیت متوجه فرد مقصر در حوادث می شود مسئولیت اول مسئولیت مدنی است یعنی هر خسارتی که در تصادفات حادث شود شخص مقصر بایستی پرداخت کند و مسئولیت دوم مسئولیت کیفری است که توجه زیادی به آن نمی شود.

 

معاون حمل و نقل پلیس راهور خاطرنشان کرد: برای افرادی که در حوادث رانندگی مقصر شناخته شوند بین 6 ماه تا 3 سال و برای مقصران در تصادفات جرحی یک تا 5 ماه مجازات زندان پیش بینی شده است.

 

وی با بیان اینکه در قانون رسیدگی به تخلفات بحث مجازات ها پررنگ تر، متعددتر و متنوع تر شده است، افزود: یعنی هم محرومیت های اجتماعی و هم جرایم مالی برای مقصران پیش بینی شده است.

 

وهاب زاده اظهار کرد: برای رانندگان خودروهای شخصی در حالت مستی 10 امتیاز منفی و برای رانندگان حمل و نقل عمومی 20 امتیاز منفی پیش بینی شده است.

 

وی خستگی و خواب آلودگی برای رانندگان را سم عنوان کرد و یادآور شد: رانندگان نباید در چنین شرایطی در هنگام خستگی و خواب آلودگی ادامه مسیر دهند.

 

جلسه بازآموزی رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی امروز 20 دی در سالن کنفرانس شهرک آزمایش برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 215432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha