فاروق محمودی، مدیر کمیته امداد سقز به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: به دلیل اقداماتی نظیر مشاوره و برگزاری کلاسهای آموزشی قبل و بعد از ازدواج برای افراد زیرپوشش، کمترین آمار طلاق مربوط به خانوادههای مددجوی این نهاد است و علاوه بر آن در 9 ماهه اول امسال 8 هزار و 933 مورد مشاوره خانوادگی در مرکز مشاوره کمیته امداد سقز صورت گرفته است.
وی کل ایتام تحت حمایت امداد را 850 نفر اعلام و بیان کرد: از این تعداد 815 نفر دارای حامی هستند که توسط هزار و 420 نفر از خیرین شهرستان سقز مبلغ بیش از 2 میلیارد و 145 میلیون ریال کمک شدهاند.
مدیر کمیته امدادسقز از برخورداری 8 هزار و 500 خانوار سقزی از حمایتهای این نهاد خبر داد و اذعان کرد: پول کمک شده از سوی حامی مستقیما به حساب فرد یتیم واریز میشود.
محمودی با اشاره به اینکه 7 هزار و 497 صندوق خیریه در سطح شهرستان وجود دارد، گفت: مردم و خیرین عزیز ماهانه حدود 150 میلیون ریال از طریق این صندوق ها به مددجویان این نهاد کمک مینمایند که در مواردی نظیر تهیه جهیزیه، درمان و عمران هزینه میشود.
مدیرکمیته امداد سقز با بیان اینکه در سال 90 حدود 580 میلیون تومان زکات در سقز جمع آوری شد، افزود: از این لحاظ رتبه دوم استان را داریم که ائمه جماعات و روحانیان نقش مهمی در تحقق این امر و فرهنگسازی برای جلب مشارکت عمومی در کارهای خیریه داشتهاند.
محمودی تصریح کرد: در راستای واگذاری و احداث مسکن برای مددجویان میتوان به سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری و هیئت دولت به استان کردستان به عنوان نقطه عطفی در تغییر و تحول پیشرفت در کردستان نام برد.
وی خاطرنشان کرد: توجه به مسکن و اشتغال خانوادههای زیرپوشش و نیازمند از سیاستهای کمیته امداد امام خمینی کشور و استان است که این نهاد در سقز به جد آنها را دنبال میکند.
پایان پیام/
نظر شما