به گزارش خبرنگار شبستان، مجتبی خیامنکویی، معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در سومین اجلاس سراسری کانونهای هماهنگی دانش و صنعت که از صبح امروز در حال برگزاری است، گفت: توسعه اقتصاد دانشبنیان هدف ما در کانونهای هماهنگی دانش و صنعت است و در این مدت تمامی بخشهای اقتصادی باید مبتنی بر دانش شوند که یکی از مؤلفههای اساسی در این بخش ارتباط دانشگاه و صنعت است که نمونه عملی آن باید در حوزههای فناوری راهبردی نفوذ پیدا کند.
وی افزود: با تدبیر این معاونت در سه سال گذشته 66 کانون تشکیل شد که مأموریتشان ایجاد هماهنگی و همافزایی با ترکیبی از شرکتهای خصوصی و بخش دولتی و علمی است.
خیامنکویی گفت: در مراسم امروز از نقشه راه کانونهای هماهنگی دانش و صنعت رونمایی میشود تا این کانونها به عنوان اتاق فکر دولت و دستگاههای اجرایی عمل کنند و وضع موجود را مشاهده کرده به وضع مطلوب برسانند.
وی افزود: تعداد نقشههای راه کانونهای هماهنگی دانش و صنعت به 25 نقشه راه از 66 کانون رسیده است و امروز دستگاههای اجرایی میتوانند از نقشه راه کانونهای هماهنگی دانش و صنعت استفاده کنند و سیاستسازی و بهرهوری داشته و شاهد تحول در حوزههای مختلف باشند.
دبیر سومین اجلاس کانونهای هماهنگی گفت: ما معتقدیم کانونها نه تنها هزینهای را بر هیچ قسمتی از دولت تحمیل نکردهاند بلکه بار عظیمی نیز از دوش اقتصاد برداشتهاند؛ سیاست ما حمایت از طرحهایی است که در حوزههای محوری هر کانون ایجاد تحول کند.
وی ادامه داد: امروز از شش کانون برتر سالهای گذشته تقدیر شده و هم تسهیلاتی به آنها پرداخت خواهیم کرد.
خیامنکویی افزود: کانونها بدون هیچگونه چارتی در کشور در طول سه سال موفق شدند در تولید محصول و خدمات ارایه خدمت کنند و این اتفاق باید مستمر بوده و برای اینکه این تجربه ارزشمند ادامه پیدا کند تمهیداتی اندیشیده شود.
وی در پایان گفت: کانونها با ارایه راهکار میتوانند بسیاری از آسیبهایی که در صنایع متوسط و پاییندست وجود دارد، بهبود بخشیده و کارهای آنها نتایج شگرفی در زمینه فعالیت هر کانون خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما