به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان عبدالرضا کردی،امروز (18 دی) با اشاره به برخی سوء رفتارها درون خانواده های ایرانی، اضافه کرد: چشم و هم چشمی، اسراف، بی توجهی به فرزندان، قرار نگرفتن پدر در جایگاه واقعی درون خانواده و ... مواردی است که باعث ایجاد مشکلات عاطفی در خانواده ها می شود.
وی خاطرنشان کرد: نقش مادران در تربیت فرزندان بسیار مهم است و مدیریت پدر در خانواده نیز باید اجتماعی، عاطفی و روانی باشد.
کردی با اشاره به منویات رهبری در خصوص سبک زندگی، اضافه کرد: این بیانات در کنار برنامه های مربوط به پیشرفت و توسعه کشور باید مورد توجه کارشناسان باشد.
وی با بیان اینکه در پیشرفت ها نباید تنها به ابزار توسعه دقت کرد، یادآور شد: می توان کمیته هایی تخصصی برای تحقق فرمایشات رهبری در خصوص مباحث اجتماعی ایجاد کرد.
وی رابطه موثر اعضای خانواده با هم را زمینه ای برای برنامه ریزی های مناسب در خانواده ها عنوان و تصریح کرد: همدلی و هفکری نیز مقدمه ای برای آغاز مدیریت خانواده است که مدیریت نیز مشارکتی است و توسط اعضای خانواده باید لحاظ شود.
این استاد دانشگاه غلبه مسایل ظاهری بر اهداف و ارزش ها را از جمله معضلات خانواده ها در عصر حاضر دانست و خاطرنشان کرد: این امر در حقیقت غلبه بخش سخت افزار بر نرم افزار زندگی است که باید با خردورزی به موقعیت واقعی خود بازگردد.
کردی در ادامه فعالیت همه نهادها و دستگاهها را در ایجاد یک فضای شاد برای جوانان موثر دانست وخاطرنشان کرد: وجود مکانهای اختصاصی برای تفریحات بانوان به امنیت خاطر، سلامت و شادکامی بیشتر آنها کمک و سرانه ورزشی و تفریحی آنها را بالا میبرد و نیز میزان افسردگی را که اعلام کردهاند در بانوان بیشتر است، کاهش می دهد. با این وجود معتقدم باید رویکرد خانواده محوری را افزایش دهیم و مکانهای تفریحی و شادی را مناسب حضور خانوادهها آماده کنیم.
استاد دانشگاه گفت: باید شیوه اندیشیدن و نگاه جوان به خود، زندگی و به داراییاش را تغییر دهیم که به نظر من یکی از مجاری دستیابی به این تغییر اصلاح روشهای مرسوم در آموزش و پرورش جامعه است؛ تا زمانی که میزان دارایی، مدل اتومبیل و مدل مو و آرایش جوان برای او شادی ایجاد میکند مطمئنا او به یک شادی ناپایدار و سطحی دست پیدا کرده است.
پایان پیام/
نظر شما