به گزارش خبرنگار شبستان، مجتبی خیامنکویی در نشست خبری صبح امروز گفت: بالاترین وظیفه این کانونها هماهنگی در بالاترین سطح بوده و این کانونها وارد کار اجرایی نمیشوند. اما ترکیبی که ارایه شده است، ابتکاری بوده و ویژگی این کانونها همین ترکیب است زیرا جمعی از صاحبان دانش و مسئولان دستگاههای درگیر دولتی و همچنین گروهی مرتبط با این صنعت در این کانونها حضور خواهند داشت تا تصمیمات واقعبینانهای که به واقعیت کالا و محصول نزدیک است، اتخاذ شود.
وی گفت: یکی از وظایف این کانونها سیاستگذاری و تصمیمسازی است تا با ارایه آن به مسئولان مرتبط تحول چشمگیری در جهت فعالیت آن کانون ایجاد شود.
وی افزود: تولیدات دانشی در حوزههای صنایع متوسط ارزشمند است اما استفاده از این دانشها برای ارتقای کیفیت هنر مهمتری است.
خیامنکویی افزود: در سومین اجلاس ما به شکل واقعبینانهای 66 کانونی که تاکنون تشکیل شدهاند را بررسی کرده و از پنج کانون برتر تقدیر خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: امروز خلأیی که ما در چهار سال گذشته احساس میکردیم به دلیل حضور این کانونها رفع شده است.
معاون فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای این کانونها در حاشیه برگزاری اجلاس فردا خبر داد و گفت: 135 درخواست شرکت داشتیم که 50 تای آنها برای حضور پذیرفته شدهاند.
وی درباره ترکیب کانونهای تشکیلشده تاکنون گفت: 45 درصد در بخش کشاورزی، 52 درصد صنعت و 3 درصد در حوزه خدمات بوده است که با تجربهای که داشتیم افزایش این کانونها را شاهد خواهیم بود.
خیامنکویی گفت: ترکیب کانونها به صورتی است که بتوانند برای کمیسیون مجلس، خود مجلس و خیلی از دستگاههای اجرایی به عنوان اتاق فکر عمل کنند.
وی همچنین از رونمایی نقشه راه کانونهای هماهنگی دانش و صنعت شیشه، خرما، صنایع لبنی و تخمیری، زعفران، گل و گیاهان تزیینی، لعاب و سرامیک، نانهای صنعتی و کاربرد سلولهای خورشیدی خبر داد و گفت: کانونها در خصوص کالا و خدمات وضعیت موجود را با نگاه چندجانبه بررسی کرده و سپس شاخصههای مطلوب را نسبت به وضع مطلوب نگارش نموده، چگونگی حرکت به این سمت را بررسی میکنند و مجموعه اقدامات و سیاستهایی که باید اتخاذ شود موضوعی است که در نقشه راه این کانونها به عنوان یک سند در اختیار نهادهای مرتبط قرار میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما