آثار تولیدی پژوهشگران باید در بدنه زندگی عملی تشکیلات کشورها رسوخ کند

رییس جامعه المصطفی(ص) العالمیه با بیان اینکه در تولید علم توجه به نیازهای روز دنیا ضروری است، گفت: آثار تولیدی پژوهشگران باید در بدنه زندگی عملی تشکیلات کشورها رسوخ کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله علیرضا اعرافی، رییس جامعه المصطفی(ص) العالمیه ظهرامروز (18دی) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پژوهشگران طلاب غیر ایرانی بایستی توجه داشته باشند که آثارتولیدیشان در بدنه زندگی عملی تشکیلات کشورها رسوخ و در جریان زندگی آنها ایفای نقش کند.


وی با بیان اینکه طلاب علوم دینی باید اقدامات وسیعی را در زمینه ترویج مفاهیم دینی انجام دهند، افزود: جامعه المصطفی می تواند نسبت به تهیه خوراک علمی و معرفتی  اقدام و دربسته های مناسب به سراسر عالم صادر کنند.


رییس جامعه المصطفی(ص) العالمیه با بیان اینکه پایان نامه، کتاب، مقاله و تحقیق برای پول، نام، نشان، مقام و دنیا هیچ ارزشی ندارد و هدف اصلی شما باید رضای خدا و پیشرفت دین خدا در عالم هستی باشد، اظهار داشت: وظیفه عالم و متعلم که مصداق اصلی و بارز آن عالمان دین هستند داشتن اخلاص و عمل به علم است و اینکه دانش را با ثمن دنیا معامله نکنند.


وی با اشاره به این مطلب که اصول و روش تفسیر و روش شناخت حدیث سرچشمه های اصلی هستند که با توجه به مراتب آنها یک محقق باید آنها را کسب کند، افزود: در این راستا باید برای محققان و ممتازان جامعه المصطفی به طور خاص برنامه ریزی شود.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر حوزه یابی درست محققان تصریح کرد: ما در حوزه یابی درست و کارشناسی موضوعی خطای زیادی داریم که باید به این مسئله توجه خاصی شود.


آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه نگاه طلاب علوم دینی بایستی فراتر از مرزهای کشورمان و به همه عالم باشد و موضوعات فرامنطقه ای که نیاز آینده بشر است را با یک نگاه آینده پژوهانه رصد کنند، تصریح کرد: توجه به آینده پژوهشی، انتخاب درست موضوع و نگاه به فراتر از مرزهای جغرافیایی رسالت جامعه المصطفی است.


رییس جامعه المصطفی(ص) العالمیه با بیان اینکه طلاب باید دستاوردهای جامعه المصطفی را به عنوان یک کالا در قالب های مختلف به دنیا صادر کنند، تصریح کرد: جامعه المصطفی(ص) به عنوان یک نهاد حوزوی بین المللی در قلمرو پژوهش گام های بزرگی برداشته است که ارائه این پژوهش ها به دنیا ضروری است.


وی تنوع زبانی را یکی دیگر از نیازهای جامعه المصطفی عنوان کرد و گفت: بازار نشر دنیا باید از آثار اسلامی به زبان های مختلف پر شود چرا که در حال حاضر آثار ما درکشور هایاروپایی، آمریکا و آسیا، جزئی ناچیز در شمار بیکران نشر به حساب می آید.

 

پایان پیام/


 

 

کد خبر 214400

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha