به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد رضا میرزایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی و رئیس شبکه بهداشت مازندران شب گذشته (17دی) در نشست صمیمی با اصحاب رسانه با اعلام اینکه 840 هزار مازنی پزشک خانواده خود را انتخاب کرده اند، اظهار کرد: تاکنون یک هزار و 200 پزشک عمومی و خصوصی و همچنین تعدادی از داروخانه ها و مراکز درمانی بخش خصوصی آمادگی اجرای طرح پزشک خانواده در واحد درمانی خود را اعلام کردند.
وی با بیان اینکه علوم پزشکی در جلب رضایت 840 شهروند مازنی جهت انتخاب پزشک خانواده عالی عمل کرده است، تصریح کرد: تا کنون بالغ بر 15 میلیارد تومان از اعتبارات استانی و وزارتخانه جهت تامین زیرساخت های اجرای طرح ملی پزشک خانواده در استان هزینه شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در بحث بیمه تامین اجتماعی با 280 پزشک متخصص و 220 داروخانه و در بحث بیمه خدمات درمانی با 350 پزشک متخصص و 250 داروخانه قرارداد بسته شده است.
وی برگزینی پزشک خانواده توسط شهروندان را نوعی کمک و امداد رسانی به اقشار متعدد جامعه اعلام و اظهار کرد: کشور ایران توانسته است با این اقدام اقتداری دیگر در تاریخ زرین اسلام رقم بزند.
میرزایی با اشاره به اینکه 10 علوم پزشکی کشور در حال اجرای طرح پزشک خانواده و اقداماتی در جهت بهبود و برنامه ریزی های آن فاعالانه در این عرصه آمادگی خدمت گذاری خود را اعلام کرده اند، عنوان کرد: امیدواریم و انتظار داریم دولت یازدهم هم نیز جهت تداوم و اجرای مستمر آن پیگیری های لازمه را انجام دهد.
وی با بیان اینکه به طور حتم در پایان سال 92 طرح پزشک خانواده اجرایی و عملیاتی می شود، گفت: دانشگاه علوم پزشکی با متحل شدن فشارها و موانع بسیاری توانست در راستای تحقق این مهم گام بردارد.
میرزایی با اشاره به اینکه دو میلیون و 500 هزار جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران هستند، گفت: از این تعداد 2 میلیون و 300 هزار نفر در طرح پزشک خانواده شهری سرشماری شدند.
وی با اشاره به اینکه 150 هزار نفر در مازندران فاقد دفترچه های درمانی و تامین اجتماعی هستند، اذعان کرد: این افراد می توانند با مراجعه به ادارات کل بیمه سلامت استان، از تخفیف 50 درصدی و پرداخت سالانه 120 هزار تومان حق بیمه برای تحت پوشش قرار گرفتن استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما