نادرسقا مسئول دبیرخانه فرهنگی وهنری مساجد استان اردبیل در حاشیه همایش درآمدی بر سبک زندگی از منظر ولایت به خبرنگار شبستان در اردبیل گفت: واقعیت این است که در چند دهه اخیر، نقش دین و معنویت در زندگی مورد توجه روان شناسان و محققان قرار گرفته است و از آنجا که پیچیدگی جامعه مدرن امروزی، مشکلات روزافزون و تغییر شیوه های زندگی باعث شده است که نیاز به معنویت بیشتر شود حتی در جوامع مادی هم واقعیت ها حاکی از آن است که مردم به دین گرایش پیدا کرده اند.
وی با بیان اینکه بسیاری از صاحب نظران غربی معتقدند دین از جنبه های مختلفی به افراد کمک می کند و افراد دیندار در مقابل فشارها و مشکلات زندگی مقاوم ترند،افزود: عقاید دینی و به خصوص دعا کردن که در واقع باور به وجود ارزش های والا و قدرت برتر است با ایجاد امیدواری و انگیزه به افراد بیمار کمک می کند و حتی در مطالعات جدید علمی مشخص شده است که بیماران مبتلا به ایدز که در مراسم دینی شرکت می کنند، عمر بیشتری می کنند و از وضعیت سلامت بهتری برخوردارند.
سقا در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تحقق سلامت روان نیاز به پشتکار صبر و صرف وقت زیادی دارد، در این راستا ما باید به این نکته توجه کنیم که ارتباط با خدا در سختی ها آرامش بخش است.
وی ادامه داد:انسانی که به خدا ایمان دارد و به او توکل می کند در برابر ناملایمات به او پناه می برد و با توکل به خداوند بهتر و راحت تر مسیر زندگی خود را می یابد و مشکلات را حل می کند.
این مقام مسئول همچنین عنوان کرد: دینداری باعث گزینش سبک خاص زندگی می شود که این سبک زندگی بر جسم و روح فرد تاثیرگذار است به عنوان مثال فرد مومن مشروب نمی خورد، قمار بازی نمی کند، از مواد مخدر استفاده نمی کند، رفتارهای نامشروع و مجرمانه انجام نمی دهد ومهم تر ازهمه دیگران را آزارنمی دهد و به طور کلی از هرچه گناه است و رنگ زشتی دارد، پرهیز می کند.
مسئول دبیرخانه های کانون های فرهنگی وهنری مساجد استان اردبیل در پایان سخنان خود یادآور شد: کسانی که از آموزه های دینی بی بهره اند و توجهی به دستورات الهی ندارند، زشتی گناه را نمی بینند و از انجام هر عملی که منافع خودخواهانه آن ها را تامین می کند، چشم پوشی نمی کنند.
پایان پیام/
نظر شما