به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام ملکی راد، عضو هیئت علمی پژوهشکده مهدویت در تبیین این پروژه گفت: ظهور امام مهدی(ع) و چگونگی شکل گیری حکومت جهانی، به مقدمات و شرایط مختلفی وابسته است. برای اجرای برنامههای نهضت جهانی، علاوه بر دیگر اسباب و عوامل، به یارانی عاشق، مؤمن، شجاع، فهیم و مخلصی که از نظر اخلاقی در اوج قله کمال راه یافتهاند، نیاز است.
وی افزود: یکی از عوامل مهم در این زمینه، بررسی نقش و جایگاه اساسی و زیربنایی خانواده در تربیت نسل منتظر و در نتیجه کمک به فراهم ساختن زمینهها و بسترهای مناسب برای حضور فعال و گسترده زمینهسازان، در جهت زمینهسازی ظهور است. زیرا خانواده میتواند در تربیت نسل منتظر و آگاهی بخشی به آنان و انتقال آموزههای انتظار پویا و ... نقش مؤثر و کارآمدی داشته باشد و کانون مهم تربیتی و اصلاحی برای شکلگیری گروه زمینهساز بهحساب آید.
وی بیان کرد: این پژوهش درصدد بررسی "نقش خانواده در زمینهسازی ظهور" با ارائه شیوهها و راهکاری مناسب و مؤثر تربیتی و اخلاقی در این زمینه است. این پروژه درقالب 5 فصل، مباحث مرتبط با این موضوع را دنبال میکند و به مباحثی همچون ویژگیهای خانواده منتظر و نقش خانواده در تربیت عقلانی و اخلاقی و عبادی فرزندان میپردازد.
ملکی راد با بیان اینکه تاکنون 4 فصل از فصول پنجگانه آن آماده شده است، اظهارداشت: بخشهایی از آن نیزبه منظور ارزیابی در اختیار ناظر طرح میباشد و بقیه مطالب نیز به تدریج درحال آماده شدن است.
پایان پیام/
نظر شما