به گزارش خبرگزاری شبستان، وجیهالله جعفری با بیان اینکه هم اکنون بیش از 6 هزار معدن در کشور وجود دارد، افزود: در حال حاضر عمده معادن کشور در اختیار بخش خصوصی است و با توجه به فضای رقابتی موجود در این بخش، فعلان این حوزه از بکارگیری نیروهای متخصص وکارآزموده استقبال میکنند.
وی درباره معادن غیر فعال در کشور، گفت: اگرچه بخشی از معادن کشور غیرفعال هستند، اما این موضوع بستگی به فصل کاری، بازار مصرف، زمان تجهیز و آماده سازی و اکتشاف تکمیلی دارد که منجر به عدم توجیه اقتصادی و بهرهبرداری از معدن برای مدت کوتاهی میشود.
جعفری در ادامه به آیین نامه اجرایی قانون جدید معادن اشاره کرد و گفت: در این آییننامه بحث صلاحیت فنی بهرهبرداران را مورد توجه قراردادهایم؛ به طوری که اگر کسی که میخواهد معدنی را مورد بهرهبرداری قرار دهد باید علاوه بر توان مالی از صلاحیت فنی کافی نیز برخوردار باشد. به این ترتیب فعالیت در بخش معدن را هرچه بیشتر به سمت تخصصی شدن پیش میبریم.
وی افزود: دراین زمینه سعی شده با امکاناتی که در اختیار سازمان نظام مهندسی معدن قرار میگیرد، از وجود کارشناسان معدنی در نظارت و هدایت بهرهبرداران معدن استفاده بشود که این باعث میشود کارهای فنی و اکتشافی را فنی تر و بهرهبرداری را نظر مسایل ایمنی ارتقا بدهیم.
پایان پیام /
نظر شما