کار و کوشش در اسلام از اهمیت خاصی برخوردار است

دبیر اجرایی سومین نمایشگاه و همایش "فرهنگ کار" در تبریز، توجه به مقوله کار و کوشش در دین مبین اسلام را حایز اهمیت دانست و بر توسعه آن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مهندس امیر لاله پیش از ظهر امروز (28 بهمن) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان آذربایجان شرقی از برگزاری سومین نمایشگاه و همایش فرهنگ کار با هدف معرفی توانمندی های مراکز صنعتی، بازرگانی، فرهنگی و مراکز آموزشی در راستای ایجاد تحول و نوآوری، به همت پژوهشگران نوین تجارت تبریز، خبر داد.


مهندس لاله افزود: تقویت مراکز تحقیقاتی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی مراکز در تعامل با یکدیگر، همسو سازی فعالیت های آموزشی، پژوهشی، تحقیقی و فرهنگی با نیاز بخش های مختلف، ارتقای دانش به منظور دستیابی به مرزهای جدید دانش، تقویت زیرساخت ها و پایه های فرهنگی و هویت ملی، بسترسازی برای گسترش مراکز تحقیقاتی، توسعه زیرساخت های اطلاع رسانی و استفاده از فناوری های نوین در توسعه فرهنگی از اهم اهداف این نمایشگاه و همایش است.


وی افزود: این نمایشگاه و همایش در موضوعات جنگ نرم در دو محور رسانه های ماهواره ای غربی و شرکت های هرمی، مهندسی ازدواج، مهندسی تبلیغات و تکنیک های نوین، بازاریابی و فروش و فرهنگ کار در مراکز فرهنگی و آموزشی و همچنین اولین جشنواره استانی سازه های ماکارونی به همکاری ادارات و دستگاه های دولتی و خصوصی در راستای رشد اقتصادی و شکوفایی استعدادهای جوانان در مسیر اشتغال برگزار می شود.


دبیر اجرایی سومین نمایشگاه و همایش "فرهنگ کار" با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به جنبش های فرهنگی در کشور تصریح کرد: متاسفانه روند تحولات فرهنگی و آموزشی استان کند است و برگزاری این نمایشگاه و همایش ها می تواند در سرعت بخشی به جنبش های فرهنگی موثر باشد.


مهندس لاله گفت: یکی از موضوع هایی که همیشه مورد تاکید دین اسلام قرار گرفته، بحث کار و کوشش و پرهیز از بطالت و مبنا قرار دادن کار برای شکوفایی استعدادهای انسان و تربیت اوست و این امر در قرآن و سنت قابل مشاهده است.


وی افزود: سومین نمایشگاه و همایش فرهنگ کار و تعامل مراکز صنعتی، بازرگانی، آموزشی و فرهنگی بر اساس دیدگاه های مختلفی مورد بررسی قرار گرفته و آنچه به این موضوع مشروعیت می بخشد، نظم پذیری جمعی، کار دلسوزانه و باورهای عملی به ارزش ها است.


مهندس لاله در ادامه با تاکید بر اینکه امروز برای رسیدن به اهداف و چشم اندازها در کشور باید حرکت جهشی و شتابداری را شاهد بوده تا بتوانیم از بعد فرهنگی پیشروی چشم گیری را داشته باشیم، اظهار کرد: فرهنگ کار به عنوان شیوه زندگی نقش بنیادی و زیر بنایی در ارتقای سطح پویایی جوامع دارد و در مقایسه با مفاهیمی همچون فرهنگ سازمانی، فرهنگ عمومی و نظایر آن، مفهوم فرهنگ کار کمتر تعریف شده است.


وی افزود: فراهم کردن امکان تصمیم‌گیری براساس عقل و درایت در تمام مراحل زندگی به ویژه از دوران کودکی از جمله بنیان‌های اصلی و تاثیرگذار در ایجاد و تقویت فرهنگ کار محسوب می‌شود و بررسی‌های کارشناسان مسایل اجتماعی ایران نشان می‌دهد که فرهنگ کار در ایران در مقایسه با جوامع پیشرفته در سطح پایین‌تری قرار دارد.


دبیر اجرایی سومین نمایشگاه و همایش فرهنگ کار گفت: این در حالی است که در جهان پیشرفته با وقوف بیشتر به نقش استراتژیک نیروی انسانی و نگر‌ش‌های آن به کار و تولید، مفهوم فرهنگ کار از اهمیت فزاینده‌ای برخوردار شده است و زمانی که فرهنگ کار نهادینه شود، کار به عنوان یک ارزش تلقی شده و همه افراد جامعه در سطوح مختلف کار کردن را مسیر توسعه موزون جامعه دانسته و از طریق درست کار کردن به توسعه اقتصادی کمک می کنند.


وی با قدردانی از حمایت دستگاه های دولتی و غیردولتی در برگزاری باشکوه این حرکت فرهنگی در سال های قبل، این حمایت را موجب بسترسازی برای شکوفایی استعدادهای جوانان خلاق و متفکر که در عرصه تولید علم و صادرات آن تلاش می کنند، خواند.


بنابرگزارش کمیته اطلاع رسانی سومین نمایشگاه و همایش فرهنگ کار، مهندس لاله، پژوهشگران نوین تجارت تبریز را به عنوان طراح و مجری این حرکت فرهنگی در استان دانست و آن را موجب بالندگی استان اعلام کرد و افزود: این نمایشگاه و همایش با هدف تعامل بیشتر مراکز صنعتی، بازرگانی، آموزشی و فرهنگی توسط کارشناسان مجرب و اساتید دانشگاهی برگزار می شود.


به گفته وی، این نمایشگاه 9 تا 13 اسفند به مدت پنج روز در تالار معلم تبریز برپا می شود که علاقه مندان برای شرکت در این نمایشگاه و همایش ها، می توانند به سایت نمایشگاه و همایش به نشانی اینترنتی WWW.NFKAR.COM مراجعه و یا با شماره تلفن های 5572951 و 5572950 تماس حاصل کنند.


پایان پیام/
 

کد خبر 21327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha