هم‌اکنون 6 میلیون نفر در صف انتظار برای تشرف به خانه خدا هستند

مدیر جذب و ساماندهی بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه توجه مسئولان فرهنگی به نیازهای عمومی زائران ضروری است، گفت: هم‌اکنون 6 میلیون نفر در صف انتظار برای تشرف به خانه خدا هستند.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام احمد زمانی، مدیر جذب و ساماندهی بعثه مقام معظم رهبری ظهر امروز(13دی) درهمایش ملی مسوولان فرهنگی هتل های مکه و مدینه در ایام مناسک عمره مفرده با بیان اینکه مسئولان فرهنگی عمره مفرده مسئولیت بزرگی را در مقابل زائران بیت‌الله‌الحرام بر عهده دارند، اظهار داشت: بر اساس روایتی از امام صادق(ع) خدمتگزاران به حجاج باید دارای سه خصوصیت توانایی مهار گناه و معصیت در مسیر خدمت به زائر، بردباری و کنترل خشم و خوشرویی باشند.

 

مدیر جذب و ساماندهی بعثه مقام معظم رهبری گفت: حضرت سیدالساجدین(ع) در سفرهای متعدد با نیت ارائه خدمت به زائران بیت‌الله الحرام و با پای پیاده به سرزمین مکه و مدینه می‌رفتند که این مسئله باید برای مسئولان فرهنگی عمره به عنوان یک الگو قرار بگیرد.

 

وی افزود: زائرانی که وارد سرزمین حج می‌شوند، دارای فرهنگ‌ها و خواسته‌های متفاوتی هستند که مسئول فرهنگی باید زمینه رفع این نیازها و خواسته‌ها را فراهم کند.

 

مدیر جذب و ساماندهی بعثه مقام معظم رهبری با بیان این مطلب که بیش از 5 هزار آیه قرآن در مکه مکرمه بر رسول اکرم(ص) نازل شده است، گفت: نزول 1600 آیه در مدینه نشان از عظمت این سرزمین دارد از همین رو پا گذاشتن به سرزمین وحی طهارت خاص خود را می طلبد.

 

وی هماهنگی را نخستن مسئله پیش‌روی مسئولان فرهنگی دانست و گفت: دومین نکته‌ای که باید مدنظر مسئولان فرهنگی عمره مفرده قرار بگیرد، توجه به خواسته‌ها و نیازهای عمومی زائران است.

 

زمانی با بیان اینکه سومین نکته‌ای که باید مدنظر و توجه مسئولان فرهنگی قرار بگیرد، بحث‌های تبلیغی است، تاکید کرد: در سرزمینی که حاکمیت و اداره آن توسط وهابیون صورت می‌گیرد، باید با احتیاط عمل کرده و مراعات شود تا با اقدامات نادرست زمینه اعزام حجاج بعدی به سرزمین وحی دچار مشکل نشود.

 

مدیر جذب و ساماندهی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه سال گذشته 750 هزار نفر زائر بیت‌الله‌الحرام شدند، تصریح کرد: هم‌اکنون 6 میلیون نفر در صف انتظار برای تشرف به خانه خدا به سر می‌برند که مسئولان فرهنگی باید به این نکته توجه کنند و با درایت به استمرار و دوام ارتباط بیندیشند.

 



پایان پیام/

 

کد خبر 213189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha