شجاع زویدات، حافظ بین المللی قرآن و نفر اول مسابقات حفظ جمهوری اسلامی ایران، مصر و عراق با اشاره به برخی از مشکلات سر راه حافظان قران کریم به خبرنگار شبستان گفت: متأسفانه اغلب مؤسسات قرآنی با اتکا به روشهای عرفی همچون نوار اقدام به آموزش حفظ قرآن میکنند و شیوههای مدرن در این مؤسسات مغفول مانده است.
وی افزود: مؤسسات قرآنی فاقد برنامههای مدون و شیوه قانونمند حفظ قرآن هستند و با توجه به صدور مجوز مؤسسات قرآنی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی نهادهای قرآنی مورد هدایت و حمایت کامل دولت قرار نمیگیرد.
وی با اشاره به آموزش حفظ قرآن در دیگر کشورهای اسلامی منطقه تصریح کرد: به عنوان مثال کشور امارات مؤسسات قرآنی خود را به طور کامل حمایت میکند و تمام حافظان این کشور از کانال این مؤسسات به مسابقات بینالمللی قرآن راه پیدا میکنند و همچنین این افراد دارای حقوق و مزایای ماهیانه هستند.
وی افزود: علیرغم اینکه شیوههای آموزشی حفظ قرآن در نهادها و مؤسسات همچون سازمان تبلیغات اسلامی به منظور آموزش نوجوانان و جوانان در امر حفظ قرآن مفید واقع شده جای خالی عامل تشویقی به منظور ایجاد انگیزه در حفاظ احساس میشود.
وی عنوان کرد: امیدوارم در کشور در راستای اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم قانونی به منظور تشویق و ترغیب حافظان قرآن کشور تصویب شود و همه مسئولان و ارگانها با نهایت قوا در پیشرفت روزافزون حافظان قرآن کریم کمک کنند.
پایان پیام/
نظر شما