تحریف در اعتقادات دینی هدف اصلی هجمه های دشمن است

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان، هدف و انگیزه تمام هجمه های دشمن را تحریف در محتوا، مسائل و اعتقادات دینی مردم ایران به ویژه جوانان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین جمال یاری، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان در نشست هم اندیشی مهارت های گفتمانی اساتید بومی که امروز(28 بهمن) در سالن کنفرانس سازمان تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد، با تبریک هفته وحدت و تشکر از خیزش مردمی 22 بهمن در حمایت از نظام جمهوری اسلامی و رهبری گفت: حضور مردم در 22 بهمن امسال متفاوت تر از سال های گذشته بود.

 

حجت الاسلام یاری، فتنه 25 بهمن سال جاری را مذبوح و خائنانه بر شمرد و اذعان کرد: دستگاه قضایی و امنیتی باید هر چه سریعتر عاملان این فتنه را به سزای اعمالشان برساند.

 

این روخانی برجسته استان برگزاری نسشت های گفتمان های دینی را مفید ارزیابی کرد و افزود: گفتمان های دینی یک روش اطلاع رسانی به صورت حضوری در جمع دانش آموزان و دانشجویان است و باید به شیوه های مختلف این گفتمان ها ادامه داشته باشد.

 

وی به شرایط فرهنگی موجود در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: هدف و انگیزه تمام هجمه های دشمن، تحریف در محتوا، مسائل و اعتقادات دینی است.


حجت الاسلام یاری در نشست هم اندیشی مهارت های گفتمانی، زمینه و شرایط برای بالندگی نسل جوان را مهیا دانست و اظهار داشت: گفتمان های دینی باید به شیوه های مختلف ادامه داشته باشد و یکی از برنامه های سال آینده برگزاری کارگاه های آموزشی در همین زمینه است.

 

در ادامه این همایش، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گیلان به تبیین آسیب های اجتماعی از منظر انتظامی پرداخت و بیان داشت: نیروی انتظامی به عنوان بازوی اجرایی کشور بسیاری از انحرافات را تبیین می کند که کنترل این آسیب ها، نیازمند همکاری سازمان هاست.

 

سرهنگ مجید مرات، شیطان پرستی را برگرفته از تفکرات صهیونیستی دانست و گفت: عدم آگاهی مردم از علائم و نشانه های شیطان پرستی یکی از عوامل ازدیاد این علامت ها در استان است.

 

سرهنگ مرآت تصریح کرد: فرار زنان و دختران از منزل نیز یکی دیگر از آسیب های اجتماعی است که طلاق و باندهای فساد و فحشا را گسترش می دهد.

 

وی، همچنین ارتباط پسر و دختر، بدحجابی و مواد مخدر را از دیگر عوامل آسیبب های اجتماعی دانست و تصریح کرد: آسیب های اجتماعی ریشه در نابسامانی های اجتماعی و فرهنگی دارد که باید در این زمینه ها فرهنگ سازی شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 21313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha