به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حمید مکارم، مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در قم امروز (13دی) به خبرنگاران گفت: قم به عنوان دومین کانون رسانه ای کشور دارای جایگاه ویژه ای است که باید در همین راستا تعامل ها بین وزارت خارجه، دستگاه دیپلماسی کشور و فعالان رسانه ای استان ارتقاء یابد.
وی ادامه داد: قم یک شهر بین المللی است و می تواند نقش بزرگی در عرصه بین المللی داشته باشد که البته برای رسیدن به این هدف نیازمند تامین زیرساخت های لازم هستیم که یکی از این زیرساخت ها رسانه ها هستند.
مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در قم خاطرنشان کرد: رسانه ها بازوی مکمل سیاست خارجی در هر کشوری هستند و باید از این ظرفیت ها استفاده کرد.
وی با اشاره به تاریخچه ای از نحوه تقابل ها در دوران های گذشته و حال حاضر بین کشورها اضافه کرد: بعد از جنگ جهانی دوم توپخانه های رسانه ای جایگزین توپخانه های نظامی شدند و امروز در جهان از این ظرفیت بیشترین استفاده را می کنند.
مکارم ادامه داد: ما در قم به علت حضور نهاد مرجعیت و موضع گیری ها و پیام های مختلف مراجع عظام در خصوص مسایل مختلف نیازمند رسانه هایی هستیم که این مسایل را به دقت رصد کرده و به جهان منعکس کنند.
وی با اشاره به بعد دیگر این موضوع خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تحولات جهان را می توان با استفاده از ظرفیت رسانه ای به خوبی در قم بیان کرده و اطلاع رسانی کرد.
مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در قم ادامه داد: البته برخلاف انتظارات سهم اخبار خارجی در رسانه های قم کم است به طور مثال در جریان تروریستی اخیر در خصوص زایران پاکستانی حرم امام رضا(ع) می توانستیم با استفاده از ظرفیت های فراوان استان از جمله جامعه المصطفی العالمیه در ابن خصوص مانورهای فراوانی داده و خبرها و تحلیل های مختلفی داشته باشیم.
مکارم گفت: یک پنجم جمعیت امروز استان اتباع خارجی هستند که بیشتر به منظور تحصیل وارد استان شده اند و می توان با ایجاد تعامل قوی تر بین طلاب و اتباع خارجی از این ظرفیت استفاده کرد.
پایان پیام/
نظر شما