به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قربان عباسی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان گفت: با توجه به تشکیل پارلمان محلی دراین استان به منظور رسیدگی به طرح های اولویت داراستان، کمیسیون های مختلفی با اولویت هایی همچون کشاورزی، گردشگری، صنایع، برنامه و بودجه، اقتصاد و راه و شهرسازی و غیره در این پارلمان راه اندازی و آغاز به کار کرد.
وی با بیان اینکه دراین پارلمان محلی از افراد فرهیخته، اندیشمند و توانمند دستگاه های اجرایی و کارشناسان صاحب نظر و مدیران خبره بخش خصوصی بهره گرفته شده، افزود: تمامی طرح ها و لوایح مجلس قبل از مطرح شدن در مجلس در کمیسیون ها و پارلمان محلی مطرح شده و مسائل و مشکلات مربوط به قوانین در این لایحه ها دیده می شود و پس از تصویب در پارلمان و کمیسیون محلی به نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی منعکس و از سوی وی در مجلس شورای اسلامی مطرح می شود.
عباسی با اشاره به اینکه تشکیل پارلمان محلی در ایجاد رابطه میان حکومت ومردم می تواند نقش اساسی ایفا کند، خاطرنشان کرد: پیشنهاد طرح ها وپروژه های گردشگری استان درکمیسیون گردشگری این پارلمان مطرح وارائه می شود وپس ازبررسی کارشناسی و تائید اعضا، توسط نماینده مجلس به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
وی ادامه داد: پارلمان محلی در واقع اتاق فکر غیردولتی یا اینکه پارلمان غیررسمی مجلس شورای اسلامی درحوزه انتخابیه نماینده محترم آن حوزه است ومی توان از طرح ها و لوایحی که درمجلس مطرح می شود از طریق این پارلمان با خبر شد.
عباسی با اشاره به اهداف تشکیل پارلمان، افزود: الزام مسئولان به پاسخگویی به واسطه طرح سوالات کارشناسی شده در کمیسیون های تخصصی این پارلمان، هدایت فعالیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، حمایت از تشکل های غیرسیاسی و پرداختن به فعالیت های علمی و فرهنگی، بهینه سازی رفتارهای اجتماعی، برقراری همبستگی عمومی میان مردم جامعه از طریق کمیسیون های تخصصی از اهداف تشکیل پارلمان های محلی است.
وی اظهار امیدواری کرد: با ارائه طرح های بزرگ گردشگری دراین کمیسیون وپارلمان محلی، بتوان طرح های جامع و بزرگی را به مجلس شورای اسلامی ارائه داد وگام های موثری را جهت رونق صنعت گردشگری در نگارستان ایران برداشت.
پایان پیام/
نظر شما