سرهنگ عزیزالله ملکی، فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار شبستان، با اشاره به اینکه نیروی انتظامی به تنهایی نمی تواند نظم و امنیت را در جامعه برقرار کند، گفت: این کار مرهون همکاری و همدلی مردم و مسئولان و در راس آن ها رسانه ها است.
وی همچنین به قدرت و توان بالای انتشار مرز های سنتی اطلاع رسانی توسط رسانه های امروزی اشاره کرد و افزود: رسانه های جمعی نوین، امکان برقراری ارتباطات را با پشت سر قرار دادن دو عامل و مانع مهم زمان و مکان در دنیای امروز به سادگی فراهم آورده است.
فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: معاونت اجتماعی در نیروی انتظامی با توجه به نقش ارتباطی و مهمی که بر عهده دارد لازم است با بهره گیری از قدرت رسانه ها در حفظ و ارتقاء امنیت اجتماعی شهروندان بیش از گذشته حرکت کند.
ملکی اظهار کرد: در این راستا معاونت اجتماعی نیروی انتظامی باید بالا بردن آگاهی و دانش عمومی پیرامون شیوه و شگردهای نوین بروز جرایم و آسیب ها اطلاع رسانی کند.
وی در ادامه به نقش مردم و لزوم مشارکت آنان در بالا بردن احساس امنیت اجتماعی تاکید کرد و گفت: از شاخص های اصلی نقش مردم در امنیت اجتماعی، میزان مشارکت آنان است.
فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: در نیروی انتظامی این وظیفه متولیی جز معاونت اجتماعی نداشته و این مهم بایستی با انسجام بین این معاونت و دیگر معاونین و پلیس های تخصصی در ناجا صورت گیرد.
ملکی خاطر نشان کرد: احترام به قانون و پذیرش حقوق دیگران از جمله واقعیت های ذهنی مهمی است٬ که معاونت اجتماعی می تواند با فرهنگ سازی برنامه ریزی شده نقش اساسی در نهادینه شدن آن به عمل در جامعه ایفاء کند.
ملکی در ادامه با اشاره به ساز و کارها و نقش رسانه در ارتقاء امنیت اجتماعی٬ گفت: رسانه ها با ساز و کارها و نقش های گوناگونی که در کنترل اخبار و مراقبت از محیط دارند می تواند کارکردی موثر در جامعه پذیری و ایجاد همبستگی بین اجزای گوناگون جامعه و حمایت از هنجارهای اجتماعی داشته باشند.
وی افزود: بسترهای اجتماعی که جامعه بر اساس آن، قوام و دوام می یابد به عنوان تولید کننده امنیت اجتماعی محسوب شده و اگر در جامعه بسترهای اجتماعی به صورت هماهنگ در ارتباطی پویا با یکدیگر قرار گیرند، ثبات نسبی در بحث امنیت اجتماعی به وجود خواهد آمد.
پایان پیام/
نظر شما