به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدجواد بیات، جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، عصر گذشته (12 دی) در شورای امر به معروف و نهی از منکر انجمن صنفی شهرستان همدان گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید در قالب تذکر لسانی باشد.
وی با اشاره به شکل گیری حدود 120 شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و کارخانجات استان از سال 72 تاکنون، افزود: بیش از 420 هسته معتمدین در هیئات مذهبی استان در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر فعالیت دارند.
وی، ارتقا باورهای عمومی و استفاده از ظرفیت های گوناگون جامعه در جهت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را از اولویت های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان عنوان نمود.
جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در ادامه با اشاره به فعالیت بیش از 800 شورای امر به معروف و نهی از منکر در سطح مدارس و دانشگاه های استان، گفت: استفاده از ظرفیت 27 نفر از هنرمندان، اهل دانش و پژوهشگران در جهت آسیب شناسی امر به معروف و نهی از منکر، از مهمترین برنامه های این ستاد طی سال جاری است.
بیات با بیان اینکه از ابتدای سال گذشته تاکنون بیش از 100 هزار نفر از دانش اموزان و دانشجویان در قالب اردوهای استانی و برون استانی با فریضه امر به معروف و نهی از منکر آشنا شده اند، افزود: فلسفع فریضه امر به معروف و نهی از منکر، دعوت به خیر و خوبی ها، محبت و برخورد با ناهنجاری های اجتماعی است.
وی با بیان اینکه آمران امر به معروف و نهی از منکر جزو رستگاران هستند، تصریح کرد: مؤمنین بر بعضی دیگر ولایت دارند و در جامعه ای که در آن امر به معروف نباشد از رحمت خداوند دور است.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی یک سرمایه بزرگ معنوی است، اظهار داشت: بیداری اسلامی در دنیای کنونی از امر به معروف و نهی از منکر نشات گرفته است.
جانشین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان گفت: تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در راستای احیاگری و زنده نمودن سنت نبوی ویام اباعبدالله الحسین (ع) است.
بیات، تهاجم فرهنگی را مصداق منکر در جامعه دانست و افزود: باید با اطاعت از ولی فقیه منکرات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را رصد نماییم و با دانش افزایی مانع از این تهاجمات در سطح جامعه باشیم.
وی با بیان اینکه حفظ ارزش های اسلامی و اخلاقی در فریضه امر به معروف و نهی از منکر ریشه دارد، تصریح کرد: ترویج این فرهنگ ناب، اشاعه یک فرهنگ دینی و تقویت بنیه اعتقادی است.
وی اظهار داشت: اگر مردم به فریضه امر به معروف و نهی از منکر همانند سایر واجبات و مسائل دینی و شرعی نگاه کنند خیلی از مشکلات جامعه در بخش های مختلف مرتفع می شود.
پایان پیام/
نظر شما