رونق صنایع دستی موجب توسعه گردشگری می شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، ارج نهادن به هنرمندان و صنعتگران عرصه صنایع دستی را ارج نهادن به فرهنگ این مرز و بوم دانست و گفت: توجه به صنایع دستی و صادرات آن کمک به توسعه گردشگری است.

سالار مرادی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به خبرنگار شبستان گفت:  یکی از معضلات توسعه صنایع دستی، موضوع تبلیغات است زیرا انتقال آموزش‌های جدید از جمله بازاریابی، مذاکرات تجاری، توسعه اجتماعی و افزایش توریست نیاز به عزم وتلاش تمام دستگاه‌های اجرایی دارد.


نماینده مردم سنندج و دیواندره در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: هر چند افزایش فرصت‌های شغلی با توسعه صادرات صنایع دستی محقق می‌شود، ولی در کنار آن صادرات فرهنگی کشور ایران نیز با توسعه صادرات صنایع دستی به نحو اصولی و هنری گسترش می یابد.


وی ادامه داد: تبلیغات به عنوان مهمترین ابزار موفقیت درزندگی افراد، ایجاب می کند که این ابزار به عنوان شاخه های علمی، اجتماعی، فرهنگی و ارتباطی به دقت مورد مطالعه قرار گیرد و با نگاهی علمی، هنری و کارشناسانه تر و تخصصی مورد استفاده قرار گیرد تا موفقیت و اهداف را به دنبال داشته باشد.


مرادی تصریح کرد: علیرغم توانمندی های ایران در زمینه گردشگری، متاسفانه تاکنون نتوانسته به جایگاه شایسته ای در این صنعت دست یابد . از جمله عواملی که می تواند صنعت گردشگری کشور را توسعه و بهبود بخشد، به کارگیری ابزارها و پارامترهای موثر بازاریابی است.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، یادآور شد: نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا سیاست گذاری‌های تبلیغاتی، توسعه ساختارهای تجاری، توجه به جاذبه‌های گردشگری و تنظیم راهبردها بر اساس توزیع جاذبه‌های صنعت گردشگری امری ضروری به شمار می آید.
 

پایان پیام/

کد خبر 212668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha