ترویج فرهنگ وقف در جامعه مقطعی نباشد

مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با تاکید براینکه ترویج فرهنگ وقف در جامعه یک کار مقطعی یا گذرا نیست، گفت: تمام دستگاه های فرهنگی و ابزارهای ارتباط جمعی باید در اعتلای فرهنگ وقف تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، فرشته اسد زاده با اشاره به برگزاری کنگره ملی امام محمد باقر(ع) در بیرجند اظهار داشت: همایش ها و کنگره ها فرصتی برای بهره برداری از عقل جمعی و تفکر اندیشمندان و پژوهشگران در یک رشته تخصصی است.


وی با بیان اینکه تجلیل و ارزیابی که در کنگره ها صورت می گیرد به نوعی حس رقابت و تلاش برای به روز رسانی اطلاعات را ایجاد می کند، افزود: تعمیق باورهای دینی و محکم کردن بنیان باورها و ارزش های اسلامی جوانان و نوجوانان در برابر هجمه های مخالف و ضد اسلامی مسئولان است.


مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: مشیت پروردگار بر این بوده است که سرنوشت و تقدیر هر یک از امامان معصوم مارا به گونه ای خاص و متناسب با مقتضیات زمانه خودشان رقم بزند.


وی افزود: بعد از جهاد عظیم امام حسین(ع) و رسالت جاودانه سازی پیام عاشورا توسط امام سجاد(ع) به نوعی زمان رکود و آرامش نسبی خلفای زمان بود، همین امر باعث شد که فرصت مغتنم برای پرورش شاگردان در علوم مختلف و اشاعه دین و فرهنگ و علوم اسلامی برای امامان پنجم وششم یعنی امام محمدباقر(ع) و امام جعفر صادق (ع) فراهم شود.


اسدزاده مناظره های علمی، تبیین باورها و دانش اسلامی را بهترین حربه برای جنگ در آن روز و موفق ترین شیوه برای مقابله با منافقین و مخالفین شیعه و اسلام ناب عنوان کرد.


وی در خصوص ارتقای جایگاه امامزادگان منتسب به امام باقر(ع) گفت: برای تقویت این باورهای پاک و نهادینه کردن این تفکر در نسل جدید، انجام برنامه های فرهنگی در این اماکن، توزیع برشورهایی به زبان ساده و روان از شرح حال سلاله حضرت باقر(ع) که در این بقاع مدفون هستند، روایت تاریخ و سرنوشت آنها در بازدیدهای گروهی دانش آموزان و همچنین معرفی از طریق پورتال های اطلاع رسانی دستگاه های فرهنگی مخصوصأمیراث فرهنگی و ارشاد اسلامی که مخاطب عام دارند مؤثر است.


اسدزاده افزود : البته همیشه باید مواظب تحریف ها و خرافه ها باشیم که متأسفانه افراط و تفریط به نوعی آسیب پنهان در این اعتقادات است.


به گزارش ستاد خبری کنگره ی ملی امام محمد باقر(ع)، وی وقف را استمرار نیکوکاری و کمک به هم نوع ذکر کرد و یادآورشد: ترویج فرهنگ وقف در جامعه یک کار مقطعی یا گذرا نیست بلکه باید تمام دستگاه های فرهنگی و کلیه اسباب و ابزارهای ارتباط جمعی دست به دست هم دهند و در اعتلای فرهنگ وقف تلاش کنند.


مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی تبلیغ درخصوص اثرات مثبت سنت حسنه وقف در حل مشکلات اقتصادی- آموزشی- معیشتی و بهداشتی برای عموم جامعه ، تبیین تأثیر وقف در فقرزدایی، تحقق رفاه عمومی و به تبع آن ارتقاء عدالت اجتماعی و رضایت اجتماعی را در جهت ترویج این فرهنگ مفید ارزیابی کرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 212606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha