به گزارش خبرنگار شبستان، محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری دومین جشنواره بین المللی قرآنی آیات گفت: با تشکیل معاونت امور قرآن و عترت انتظارات بیشتری از این مجموعه برای برداشتن گامهای بلند در عرصه فعالیت های قرآنی هم در جهت حمایت از برنامه های آموزشی و هم در برپایی نمایشگاههای قرآنی وجود دارد.
وی با تاکید بر فعالتر شدن نمایشگاه های قرآنی در سطح استان ها تصریح کرد: دوستان قرآنی ما در این معاونت سال گذشته نخستین جشنواره قرآنی آیات را برگزار کردند و دومین دوره این جشنواره امسال در شعاع وسیعتری در سطح 22 استان و 22 کشور خارجی و با همکاری کانون های ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور و حوزه های علمیه در ایام هفته وحدت آغاز می شود.
حسینی با بیان این مطلب که این جشنواره از جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) الگو گرفته است عنوان کرد: نه تنها همه دستگاههای فرهنگی کشور حتی 186 نقطه در دنیا برای فعال سازی این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ عترت فعالند از این رو جشنواره قرآنی آیات برای هم افزایی هنرمندان در تولید آثار جذاب با بهره گیری از مفاهیم ناب قرآنی طراحی و اجرا شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هنر انسان، قرآن را شعار دومین جشنواره آیات معرفی کرد و افزود: بر این باوریم که حاکمیت گفتمان قرآن بر جامعه نیازمند جریان سازی فرهنگی است. از این رو مساله شناسایی افراد توانمند و طرح موضوع با محور قرآن در دستور کار قرار گرفت تا ارتباطی ناگسستنی بین هنر و قرآن ایجاد شود.
وی با اشاره به راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی این جشنواره به نشانی www.quranfestival.ir ابراز کرد: همچنین شورای سیاستگذاری این جشنواره تشکیل شده و نظام نامه ای به عنوان راهنمای عمل برای آن تدوین شده است علاوه بر این با 22 استان به منظور میزبانی در برگزاری رشته های مختلف این جشنواره توافق نامه ای امضا گرفته است.
حسینی ابراز کرد: به عنوان مثال جشنواره نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی قرآنی به میزبانی استان لرستان تاثیر قرآن بر فرهنگ عمومی به میزبانی خراسان جنوبی، نشریات مکتوب و دیجیتال به میزبانی تهران، سرودهای فارسی به میزبانی کرمانشاه، و بدین ترتیب دیگر رشته ها نیز با همکاری استانهای مختلف برگزار می شود.
وی از برگزاری آیین پایانی این جشنواره همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد و تصریح کرد: سه همایش جانبی با محتواهایی چون انسان از نگاه قرآن و بخش ویژه بیداری اسلامی نیز در جشنواره قرآنی آیات پیش بینی شده است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره های مختلف از گذشته همزمان با دهه فجر انقلاب گفت: پیش از این جشنواره های فیلم، موسیقی و تئاتر فجر برگزار می شد در طول عمر دولت های نهم و دهم جشنواره شعر و هنرهای تجسمی و مد و لباس نیز به آنها افزوده شد و خوشبختانه از دو سال گذشته جشنواره قرآنی فجر نیز که ضرورتی اساسی داشت در دستور کار قرار گرفت.
حسینی خاطرنشان کرد: دبیرخانه دائمی جشنواره های قرآنی آیات نیز تشکیل شده و بلافاصله پس از اختتام دوره دوم دوره سوم کلید می خورد چرا که حداقل تعداد رشته های این جشنواره باید به تعداد استانهای کشور یعنی از 22 مورد به 31 مورد افزایش بیاید.
شایان ذکر است نشست خبری تشریح برنامه های دومین دوره جشنواره قرآنی آیات امروز دوشنبه 11 دی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن اجتماعات شورای فرهنگ عمومی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما