یکی از راه های پیشگیری از وقوع جرم شناساندن مرزهای قانونی به مردم است

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، اظهار داشت: یکی از بهترین راه های پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی، آموزش و شناساندن مرزهای قانونی به مردم جامعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز، در همایش مبارزه با فساد و ارتقای سلامت نظام اداری که در اهواز برگزار شد، پیشگیری را مقدم بر مقابله و مجازات دانست و گفت: یکی از بهترین راه های پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی، آموزش و شناساندن مرزهای قانونی به مردم جامعه است.

 

وی با بیان اینکه علم به قانون در پیشگیری از وقوع جرم بسیار مؤثر است و باید رسانه های گروهی برای آگاهی مردم به قوانین مصوب کشوری که ریشه شرعی دارد، تلاش کنند، افزود: انسان فراموشکار است پس باید به ما یادآوری شود تا آنچه را می دانیم فراموش نکنیم.

 

وی توصیه به تقوا را از سفارشات ائمه اطهار دانست و با اشاره به اینکه انسان همواره به تعلیم و تعلم و تذکیر و تزکیه احتیاج دارد ضمن اینکه باید بدانیم خداوند ناظر بر امور ماست، تصریح کرد: رسانه ها معمولاً دنبال مطالب جنجال آفرین هستند، در حالی که می توانند از این سرمایه برای آموزش و آگاهی جامعه استفاده کنند.

 

آیت الله موسوی جزایری، خاطر نشان کرد: بر خلاف آنچه برخی در خصوص قوانین کیفری و تعزیری عنوان می کنند، این قوانین رحمت الهی هستند، همانطور که خداوند در قرآن، مجازات قصاص را برای احیای نفس قرار داده اند.

 

همچنین سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، نیز با بیان اینکه حساسیت ها همواره در خوزستان بیشتر بوده و این مسئله با توجه به حجم بالای پروژه ها در این استان طبیعی است، اضافه کرد: از سال 85 تاکنون، 25 هزار پروژه دولتی در استان اجرایی و 18 هزار و 500 میلیارد تومان در این پروژه ها هزینه شده است.

 

وی با بیان اینکه حجم پروژه های خصوصی نیز در خوزستان کم نیست، ادامه داد: این پروژه ها، حساسیت ها را در استان بالا برده و ضروری است که آموزش مدیران و کارکنان، توجه بیشتر به قوانین و ارتقای سلامت نظام اداری بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

 

حجازی، نسبت نیروی انسانی استان به حجم کاری و مالی آن را بسیار پایین است و با بیان اینکه این مسئله احتمال خطا و سوء استفاده را به دنبال دارد، از سازمان بازرسی کشور خواست تا به تناسب منابع و فعالیت های صورت گرفته در استان ها، نیروی انسانی اختصاص دهند و سرانه نیروی انسانی را به عنوان یک شاخص در نظام اداری در نظر گیرند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 212176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha