به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از منابع عربی، روزنامه های رژیم صهیونیستی امروز در گزارشی اعلام کردند: رژیم صهیونیستی با هدف قانع کردن کشورهای اروپایی برای گنجاندن نام حزب الله لبنان در فهرست سازمان های تروریستی اروپایی، به تبلیغات دیپلماتیک بین المللی اقدام می کند، اما این اقدام با مخالفت تعدادی از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه روبه رو شده است.
روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: رژیم اشغالگر قدس تلاش می کند تا در اسرع وقت نام حزب الله را در فهرست سازمان های تروریستی اتحادیه اروپا درج کند. رژیم صهیونیستی به خاطر بحران سوریه و به منظور تضعیف توان حزب الله در لبنان قصد دارد تا این جنبش را منزوی کند.
این روزنامه می افزاید: ایالت متحده آمریکا، کانادا، انگلیس تلاش رژیم صهیونیستی در این خصوص را تایید کردند، اما فرانسه با آن مخالفت و تاکید کرد که دلیل کافی برای اثبات این مسئله حزب الله یک سازمان تروریستی است، وجود ندارد.
روزنامه معاریو نوشت: برآوردها در موسسه سیاسی اسرائیلی نشان می دهد که فرانسه نسبت به این گونه اقدامات که به بی ثباتی سیاسی در لبنان و تشدید اوضاع در این کشور منجر خواهد شد، نگران است.
مقر اتحادیه اروپا در بروکس نیز با تلاش های رژیم صهیونیستی برای آوردن حزب الله لبنان به دادگاه اروپایی در لوکزامبورگ مخالفت کرد و خواستار لغو این تصمیم به علت نبود دلایل کافی برای گنجاندن حزب الله در فهرست سازمان های تروریستی شد.
معاریو مدعی شد که رژیم صهیونیستی در نهایت اسناد قانونی را تهدید می کند تا اتحادیه اروپا این تصمیم را اتخاذ کند.
رژیم صهیونیستی، حزب الله را به دخالت در ترور «رفیق حریری» نخست وزیر پیشین لبنان با حمایت نیروهای سوریه و قاچاق مواد مخدر به اروپا و پولشویی در بانک های لبنان متهم کرد.
این روزنامه صهیونیستی نوشت: رژیم صهیونیستی نگران تقویت توان حزب الله لبنان به خصوص در زمینه نظامی، امنیت داخلی و اقتصادی است و به همین دلیل درصد است تا با این اقدام از توان این جنبش بکاهد.
برهمین اساس، فرانسه معتقد است که اعلام حزب الله به عنوان سازمان تروریستی منجر به از بین رفتن ثبات سیاسی در لبنان می شود.
فرانسه تاکید کرد: حزب الله یک جنبش سیاسی است که باید با آن گفتگو کرد به خصوص اینکه یک سوم اعضای دولت وابسته به حزب الله هستند.
رژیم صهیونیستی، تبلیغات دیپلماتیک علیه حزب الله برای گنجاندن آن در فهرست سازمان های تروریستی اروپایی به سال 2005 میلادی برمی گردد، اما فرانسه این تلاش ها را در همان زمان خنثی کرد و رژیم صهیونیستی این موضوع را در پی عملیات بورگاس بلغارستان که به کشته شدن پنج اسرائیلی منجر شد، دوباره مطرح کرد.
پایان پیام/
نظر شما