به گزارش خبرگزاری شبستان، برانوش نیک بین ضمن بیان این مطلب افزود: رشته های پایه ای نظیر شنا از کم توجهی رسانه ها رنج می برند و این در حالی است فوتبال اغلب زمان برنامه های صدا و سیما و صفحات روزنامه های ورزشی را به خود اختصاص داده و متاسفانه در سایه این رشته محو شده ایم.سرپرست فدراسیون شنا ضمن گلایه از صدا و سیما گفت: من یک گلایه جدی از رسانهها به ویژه رسانه ملی دارم که به ورزشهای پایه از جمله شنا توجه نمیکند. مسابقات ما بخش زنده نمیشود تا اسپانسرها وارد این حوزه شوند، به همین دلیل افرادی که دارای استعدادی در ورزش هستند به سمت رشتههایی میروند که از لحاظ اقتصادی متمولتر هستند. هر زمان صدا وسیما به شنا توجه کند این رشته شکوفا خواهد شد و من قول میدهم ما میتوانیم حتی در 4 سال آینده در المپیک برای مدال بجنگیم، اما اگر صداوسیما توجه نکند وضعیت به همین شکل باقی خواهد ماند.
وی ادامه داد: از روزی که مسئولیت فدراسیون را برعهده گرفته ام براساس تقویمی که توسط مجمع تصویب شده بود برنامه های فدراسیون را انجام داده ایم، فقط در مسابقات قهرمانی آسیا در رده بزرگسالان و جوانان به دلیل اینکه محروم بودیم نتوانستیم شرکت کنیم اما در تمام مسابقات جهانی و اردوهایی که داشتیم برنامههای خود را انجام دادیم. در کنار آن کلاس مربیگری هم برگزار کردیم.
نیک بین در خصوص برنامه های آتی این فدراسون گفت: ما تلاش داریم پایگاههای قهرمانی را در چند استان مستعد شنا راهاندازی کنیم تا به کشف استعدادها در این رشته بپردازیم. خوشبختانه در رشته شنا و واترپلو موفق عمل کردیم ولی در شیرجه نتوانستیم درحد انتظار ظاهر شویم، آن هم به دلیل اینکه ما فقط یک استخر شیرجه استاندارد در کشور داریم و آن هم استخر آزادی است. البته شرکت تجهیز و توسعه در حال احداث چند استخر شیرجه در استانهای مختلف است و ما امیدواریم هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسند تا بتوان از آنها استفاده بهینه کرد.
سرپرست فدراسیون شنا با اشاره به ایجاد پایگاه استعدادیابی در 5 استان خراسان، اصفهان، شیراز، زنجان و تهران اضافه کرد: ما سعی کردیم در این 5 استان مربیان مجربی را مسئول پایگاهها کنیم و برای سایر استانها نیز برنامهریزی داریم تا انشاءالله افرادی که به شنا میپردازند سازماندهی شوند.نیکبین افزود: بر اساس آمار بالغ بر 500 هزار نفر به صورت حرفهای به شنا میپردازند و در بخش عمومی نیز بیش از 5 میلیون نفر در کشور شنا میکنند که آمار قابل توجهی است.سرپرست فدراسیون شنا با بیان اینکه بخش خصوصی کمک زیادی به شنا میکند، اضافه کرد: هزینهها برای ورود بخش خصوصی بسیار بالاست و ما امیدواریم دولت یارانههایی برای افرادی که در ساخت و ساز استخر مشغول هستند در نظر بگیرد.
وی در پایان کرد: طبق توافقات انجام شده قرار بود در سالجاری دو میلیارد تومان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در اختیار ما قرار دهد و همین مبلغ را هم ما بیاوریم. در حال حاضر که 10 ماه از سال میگذرد وزارت ورزش و کمیته المپیک 25 درصد از آن مبلغ را پرداخت کرده، مابقی را ما درآمدزایی کردیم تا بتوانیم امور جاری فدراسیون را انجام دهیم.
پایان پیام/
نظر شما