به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، ابراهیم عزیزی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان در بندرعباس اظهار داشت: در ماه های پایانی سال باید با بهره گیری از تمام ظرفیت ها و فرصت های لازم در راستای برخورد قاطع با گرانفروشان،کم فروشان و محتکران در بازار استفاده شود و بازخورد این عمل از طریق رسانه ملی، خبرگزاری ها و روزنامه های محلی اطلاع رسانی شود.
وی توزیع، تامین و نظارت را سه وظیفه اساسی تعریف شده در ستاد تنظیم بازار استان اعلام کرد و ابراز داشت: تعلل در این سه مولفه، ضایع کردن حقوق مردم است و پیگیری و رسیدگی به مشکلات مردم باید در راس همه امور این ستاد قرار گیرد.
عزیزی با بیان این مطلب که برخورد جدی با فروشندگانی که به حق خود قانع نیستند و موجب اخلال در بازار می شوند را باید به طور جد پیگیری کرد، گفت: برخورد قاطع دستگاه های اجرایی با افرادی که موجب کارشکنی در بازار می شوند از وظایف آنهاست و شدت برخورد در این حوزه بازتاب بهتری را در سطح بازار دارد.
رئیس ستاد تنظیم بازار استان با تاکید بر این امر که بازرسان ویژه ای از فردا به صورت محسوس و نامحسوس بر بازار نظارت داشته باشند، افزود: خدمتگزاری به مردم وظیفه همه مدیران و مسئولان استانی است که بخشی از آن مبارزه با گرانفروشی و کم فروشی در بازار است.
استاندار هرمزگان در بخشی دیگر از سخنان خود اضافه کرد: گسترش غرفه های اتحادیه تعاونی روستایی با همکاری شهرداری ها در استان باعث از بین رفتن احتکار و سود جویی برخی از افراد فرصت طلب است.
وی با بیان که کیفیت بالا و قیمت ارزان باید جز خصوصیات اصلی غرفه های اتحادیه تعاونی روستایی باشد، ادامه داد: در حال حاضر 13 مرکز تعاونی روستایی در بندرعباس وجود دارد که با ارتقای 20 مرکز دیگر از طرف شهرداری بندرعباس این عدد به 33 مرکز عرضه مستقیم کالا تبدیل می شود که در سطح استان این رقم 28 غرفه است که با همکاری شهرداری های مراکز شهرستان ها به 45 مرکز افزایش می یابد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان در ادامه با بیان این موضوع که ذخیره سازی مطلوبی باید برای ایام نوروز انجام پذیرد، گفت: مدیران و مسئولان استانی باید موضوع ذخیره سازی را به جد پی گیری کنند تا استان با مشکل کمبود کالایی در آن ایام مواجه نباشد.
وی برطرف کردن نیاز مردم به کالاهای اساسی را یکی از وظایف ستاد تنظیم بازار دانست و اعلام کرد: در حال حاضر دو هزار تن مرغ و 500 تن گوشت قرمز در سردخانه های استان ذخیره شده است که این رقم برای تامین و ذخیره سیب و پرتقال به ترتیب 700 و 500 تن است.
عزیزی اضافه کرد: باید از تشکیل بازارهایی که اجناس نامرغوب تحویل مردم می دهند جلوگیری کرد و در این مقوله شهرداری هم باید با سازمان بازرگانی همکاری کند.
استاندار هرمزگان تاکید کرد: در ماه های پایانی سال باید برخورد با عوامل گرانفروش، کم فروش و محتکر به شدت افزایش یافته و به خصوص اداره کل تعزیرات حکومتی باید با بهره گیری از تمامی ظرفیت های خود برخوردها را تشدید کند.
عزیزی خاطرنشان کرد: همچنین در این راستا باید میزان نظارت، بازرسی و کنترل قیمت ها از بازار نیز افزایش پیدا کرده تا شاهد افزایش غیرقانونی قیمت ها در بازار نباشیم.
استاندار هرمزگان در پایان خواستار حل مشکلات ورود و خروج کالاهای اساسی از گمرک و بنادر استان شد و بیان داشت: در جلسه آتی ستاد تنظیم بازار استان گزارش عملکرد شهرستان ها نیز بررسی می شود.
پایان پیام/
نظر شما