به گزارش خبرگزاری شبستان، کیومرث فروتنی با بیان این مطلب افزود: با توجه به منابع و تسهیلاتی که در اختیار مدیریت طرحهای نمونه سازی تحت نظر معاونت امور صنایع و اقتصادی است، مقرر شد صنایع مالی و تسهیلات مورد نیاز برای ساخت نمونه های ماشینآلات و تجهیزات در صنایع هوایی از طریق مدیریت مذکور تامین گردد.وبعد از تولید موفق نمونههای مورد نظر، میتوان کار تولید انبوه اقلام مذکور را شروع کرد.
فروتنی افزود: در حال حاضر واحدهای دارای پروانه بهرهبرداری تولید که بدهی معوقه به سیستم بانکی ندارند از طریق معاونت امور صنایع و اقتصادی به بانک های عامل معرفی شوند تا از تسهیلات سرمایه در گردش استفاده کنندبنابراین مقرر شد واحدهای فناوری صنایع هوایی به وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی شده واز تسهیلات مذکور بهرهمند شوند .
وی تصریح کرد: با وجود اینکه در سال های اخیر استراتژی توسعه صنایع حمل و نقل در وزارت صنعت، معدن و تجارت تدوین شده است در این تفاهم نامه نیز مقرر شده تا استراتژی توسعه صنایع هوایی هم تدوین و اعلام شود.
مدیرکل دفتر صنایع ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز امیدواری کرد؛ با اجرای این تفاهم نامه گامی در جهت توسعه صنایع نوپا و در عین حال دانش بنیان هوایی کشور برداشته شود.
گفتنی است این تفاهم نامه بین معاونت امور صنایع و اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان صنایع هوایی در سه فراز منعقد شده است.
پایان پیام/
نظر شما