احمدقاسمی، فرماندار بهاباد، با اشاره به لزوم پرهیز از موازی کاری در ساماندهی ملاعبدالله بهابادی به خبرنگار شبستان در یزد، گفت: تدوین طرح جامع ملاعبدالله بهابادی از دوباره کار ی و موازی کاری دستگاه ها در زمینه ساماندهی مزار وی جلوگیری می کند.
وی افزود: در سال جاری نیز 25 میلیون تومان برای طراحی و بهسازی ملاعبدالله در نظر گرفته شده است و هیئت امنا پیگیر جذب و هزینه این بودجه هستند.
فرماندار بهاباد، با بیان اینکه رشد جمعیت این شهرستان در یک سال گذشته پس از ارتقای بخش به شهرستان 10درصد افزایش یافته است، تاکید کرد: دلیل اصلی مهاجرت مردم مشکل اشتغال است و در سال گذشته پس از ارتقای بهاباد از بخش به شهرستان مهاجرت معکوس شده است و جمعیت 10درصد افزایش یافته است.
قاسمی در ادامه به محصول زعفران اشاره کرد و گفت: 228 هکتار از زمین منطقه بهاباد زیر کشت زعفران است و سالانه یک هزار و 500 کیلو زعفران از این سطح برداشت می شود.
وی با بیان اینکه کیفیت زعفران بهاباد در کشور رتبه اول را داراست، تصریح کرد: زعفران بهاباد در حال حاضر به صورت خام فروخته می شود ولی در صورت احداث یک کارخانه فرآوری، ارزش افزوده این محصول شاید یکصد برابر شود.
فرماندار بهاباد، از افزایش چهار برابری فضاهای ورزشی این شهرستان طی پنج سال گذشته خبر داد و گفت: ساخت سه سالن ورزشی در سه روستا با اعتبارات چادرملو، ساخت یک استخر، یک سالن دیگر از اعتبارات سفر و دو سالن نیمه تمام در سال های گذشته به ظرفیت محیط های ورزشی شهرستان افزوده شده است.
وی با اشاره به ساخت کارخانه کانه آرایی در شهرستان بهاباد، تاکید کرد: با راه اندازی این کارخانه 50 معدن کوچک دیگر در بهاباد راه اندازی می شود و به صورت مستقیم 140 نفر در کارخانه کانه آرایی و 500 نفر در سایر معادن مشغول به کار می شوند.
قاسمی، با اشاره به 200 چشمه و قنات در شهرستان بهاباد، تصریح کرد: 60 قنات از این تعداد بازسازی و لایروبی شده و تنها برای قنات بهاباد 30 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
فرمادار بهاباد تصریح کرد: قنات بهاباد با قدمتی یک هزار و 500 ساله آبدهی آن از 38لیتر در قبل از لایروبی به 80 لیتر افزایش یافته و کشت مردم در برخی محصولات 10برابر شده است.
پایان پیام/
نظر شما