به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، علی علامه زاده در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب استان در بندرعباس اظهار داشت: انجام هر کار بزرگ، محاسن و معایبی را نیز به دنبال دارد که روی هم رفته می توان گفت که نقاط قوت نمایشگاه کتاب هرمزگان برجسته و قابل اعتنا بود.
وی افزود: ناشران باید کتابهای خود را مطابق با نیازهای مردم هر منطقه به نمایشگاهها ارائه و عرضه کنند کتابها و ناشران باید منطبق بر نیازهای روز هر منطقه و علاقهمندان نسبت به ارائه کتب در نماشگاهها اقدام کنند.
علامه زاده تصریح کرد: باید توجه داشت که استقبال و فروش متاثر از نوع نیازها و برآورده شدن آنها در نمایشگاه است و از این رو اگر برخی از ناشران از استقبال کمتری برخوردار میشوند به دلیل نوع و نحوه حضور آنهاست.
وی ادامه داد: طی بازدیدی که از نمایشگاه داشتم اکثر غرفه داران از میزان استقبال و خرید مردم ابراز رضایت داشتند اما در این میان نیز ناشران تخصصی به لحاظ محتوای خاص کتابهایشان فروش قابل اعتنایی نکرده بودند.
جانشین استاندار هرمزگان ضمن تاکید بر به روز بودن کتابهای قابل ارائه در نمایشگاههای کتاب استانی، خاطر نشان کرد: اکثر غرفهها سعی کرده بودند تازههای نشر کشور را به نمایشگاه استانی هرمزگان بیاورند اما در بعضی از حوزهها نیز ضعف هایی مشاهده میشد.
وی یادآور شد: نزدیک به 90 هزار دانشجو در رشتههای مختلف در استان هرمزگان مشغول تحصیل و علم آموزی هستند و توجه به نیازهای مطالعاتی این قشر و سایر اقشار میتواند در زمینه استقبال بیشتر از نمایشگاههای کتاب استانی و شهرستانی مثمر ثمر واقع شود.
پایان پیام/
نظر شما