به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام حمید محمدی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شب گذشته ( 10 دی) در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار داشت: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت های آیده آل است که باید این ظرفیت ها با برنامه ریزی بالفعل شود.
وی با بیان اینکه ارتقا و رشد جهشی فرهنگ قرآن نیازمند ظرفیت و چشم اندازی است، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد به دنبال توسعه فعالیت های قرآنی در استان نیست بلکه توسعه فرهنگ قرآنی چشم انداز است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه توسعه فرهنگ قرآنی یک حرکت برنامه ریزی شد بر مبنای اصول دقیق است، افزود: اضلاع مثلث توسعه فرهنگ قرآن، معرفت قرآنی در آموزش، ارتقای ایمان مردم و عمل به قرآن است که رشد متوازن این اضلاع در جامعه اتفاق میمون و مبارک به حساب می آید.
محمدی با تاکید بر اینکه جامعه به حافظان قرآنی نیازمند است که قرآن بر روح و روان آنها نفوذ پیدا کند و در رفتارهای آنها جاری شود، گفت: وزارتخانه به دنبال تربیت حافظان عامل قرآن است و اگر این امر انجام شود در توسعه فرهنگ قرآنی موفق هستیم.
وی به منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور اشاره کرد و افزود: سیاست و راهبردهای فعالیت های قرآنی در این منشور گنجانده شده که توسعه آموزش عمومی، توسعه آموزش عالی قرآنی و پژوهش های قرآنی، تبلیغ و ترویج قرآن کریم ساختار منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه استفاد از ابزار هنر و رسانه برای ایجاد شوق در مردم به سمت قرآن کریم مورد تاکید است، گفت: رسانه رسالت تبلیغ و ترویج قرآن کریم را برعهده دارند.
محمدی با بیان اینکه بستر عالی برای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور وجود دارد، گفت: رسانه با شخصیت های قرآنی در قالب گزارش و خبر آنها را به الگوی جامعه تبدیل کند و فعالیت های موسسات قرآنی را در زیر ذربین رسانه قرار گیرد.
وی از واگذاری فعالیتهای قرآنی به شورای فرهنگ عمومی استان ها اشاره کرد و افزود: سیستان و بلوچستان یکی از استان ها منسجم که مدیران همدل و هماهنگ به سمت جلو حرکت می کنند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: اگر توسعه آموزش عمومی و توسعه و ترویج قرآن رشد کند فرهنگ سازی قرآنی انجام شده است، تربیت 540 هزار حافظ کل قرآن مجید در چشم انداز 20 سال سیستان و بلوچستان قرار دارد.
محمدی گفت: طرح ملی تلاوت تبدیل خوش خوانان نوجوان به قاریان ملی و بین المللی است، مطبوعات با یک ساز و کار نقش کلیدی در معرفی الگوها در حوزه قرآن ورود پیدا کنند و اصحاب قرآن را معرفی کنند.
پایان پیام/
نظر شما