به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، عباس خداداد زاده در نخستین نشست شهرستانی هماهنگی و همفکری برای برگزاری مطلوب جشنواره سرود رضوی روستایی کشور در میناب برپایی جشنواره سرود رضوی روستاهای کشور در این شهرستان را اقدامی ارزشمند خواند و بیان داشت: روستای کردر میناب با فعالیت های فرهنگی در حوزه اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی توانسته است هرمزگان و ظرفیتهای فرهنگی آن را در کشور مطرح کند.
وی، ضمن اشاره به پتانسیلهای موجود فرهنگی در شهرستان میناب، تاکید کرد: باید با برنامهریزی مناسب، حق میزبانی را در این جشنواره به بهترین شکل ادا کرد.
خداداد زاده افزود: همه دستگاههای اجرایی موظف هستند در راستای هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره، با ستاد پشتیبانی و دبیر اجرایی آن همکاری نمایند.
وی، از دبیر اجرایی جشنواره خواست تا در نشستهای بعدی ضمن دعوت از مدیران کل مرتبط با بخشهای مختلف جشنواره نسبت به نیاز سنجی دقیق در بخشهای آن، اقدام کنند.
نماینده عالی دولت در میناب از میزبانی این شهرستان در برپایی نخستین جشنواره سرود رضوی روستاهای کشور به عنوان مهمترین رویداد فرهنگی استان یاد و اذعان کرد: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته، هیچ گونه مشکلی برای برپایی مطلوب این جشنواره وجود ندارد.
دبیر اجرایی اولین جشنواره ملی سرود رضوی روستاهای کشور نیز در این نشست به تشریح فعالیت های کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(ع) و دبیرخانه جشنواره پرداخت.
ابراهیم زاکری گفت: جوانان فعال فرهنگی در روستای کردر از سال 86 هر ساله جشنوارهای تحت عنوان آسمان هشتم را در دهه کرامت در این روستا برگزار می کنند که تا کنون برکات زیادی را در راستای گسترش فرهنگ رضوی به دنبال داشته است.
وی افزود: در سال نخست برگزاری جشنواره آسمان هشتم 700 نفر از جوانان و نوجوانان در 24 رشته فرهنگی، هنری و ورزشی در این جشنواره شرکت کردند.
مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج) ادامه داد: با توجه به استقبال مردم و جوانان از این جشنواره و نیز ارائه گزارشهای آن به دبیرخانه جشنهای رضوی، جشنواره آسمان هشتم مورد استقبال و توجه ستاد عالی کانون های مساجد کشور و آستان قدس رضوی قرار گرفت.
زاکری اظهار داشت: تجربه موفق برپایی پنج سال پیاپی جشنواره آسمان هشتم و سفر معاون فرهنگی ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور به روستای کردر موجب شد تا بر اساس تصمیم شورای دبیرخانه جشنهای رضوی، روستای کردر به عنوان میزبان نخستین جشنواره سرود رضوی روستایی کشور انتخاب شود.
این فعال فرهنگی، زمان برگزاری این جشنواره را 10 تا 12 بهمن ذکر کرد و گفت: تا کنون 57 اثر از 19 استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی در پایان گفت: از میان آثار رسیده به جشنواره پس از داوری 12 گروه منتخب در مرحله نهایی که در هفته وحدت در روستای کردر میناب برگزار میشود.
شایان ذکر است؛ اولین جشنواره ملی سرود رضوی روستاهای کشور با حضور گروههای سرود کانونهای فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور در هفته وحدت و 10 تا 12 بهمن ماه در روستای کردر شهرستان میناب برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما