به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی غضنفری در حاشیه چهاردهمین همایش صنایع دریایی اظهار داشت: اولویت 9 از10 گروه کالاهای وارداتی شامل تجهیزات به صورت کامل یا CBU است و در صورتی که تولیدکنندگان تضمین های لازم را به ما درباره تامین نیاز بازار بدهند امکان بررسی توقف ثبت سفارش کالاهای اولویت 9 وجود دارد.
غضنفری بیان داشت: اگر تولید کنندگان کالای کافی و کیفی این اولویت را به بازار ارایه دهند و قیمت ها هم مناسب باشد می توانیم موضوع عدم ثبت سفارش این کالاها را مورد بررسی مجدد قرار دهیم.
وی افزود: گروه هشت و 9 کالاهای کاملا ساخته شده است و ارزش افزوده کمتری دارد و براساس مذاکراتی که با مرکز مبادلات ارزی داشتیم همه کالاهای موجود در اولویتهای 3 تا 9 مشمول دریافت ارز مبادلهای هستند و برای واردات باید از ارز مبادلهای استفاده کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: واگذاری بخشی از ناوگان شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی به بخش خصوصی گفت می تواند تا حدود زیادی از تاثیر منفی تحریمها بر حمل و نقل دریایی کشور بکاهد.
وی با اشاره به اینکه در هشت ماهه امسال 30 میلیون تن کالا از بنادر شمالی و جنوبی وارد کشور شد، گفت: سهم کشتیرانی از واردات کشور در این مدت به 20 درصد رسید.
غضنفری گفت: هم اکنون 34 مرکز ساخت کشتی در بنادر کشور وجود دارد و ظرفیت تولید سالانه شناور در کشور 300 فروند است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: کاهش شدید ارزش پول ملی در سال جاری به نفع بخش صادرات تمام شده است و همزمان با افزایش دو و نیم برابری قیمت ارز رونق به بسیاری از کارگاههای تولیدی بازگشته است.
غضنفری در خاتمه بیان داشت: دولت قیمت ارز مبادله ای را پذیرفته و شرایط به گونهای شده که مزیت برای صادرات به شدت افزایش یافته است.
پایان پیام/
نظر شما