ازبزرگداشت 9دی درمسجدبلال تاتشکیل شورای امورقرانی درستاد عالی کانون ها

ثبت‌نام اعزام مبلغ به مساجد و حسینیه های سراسرکشور، بزرگداشت روز ۹ دی در مسجد بلال صدا و سیما و تشکیل شورای امور قرآنی در ستاد عالی کانون های مساجد از مهم ترین اخبار مسجد و کانون ها در هفت روزگذشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ثبت‌نام اعزام مبلغ به مساجد و حسینیه های سراسرکشور، بزرگداشت روز 9 دی در مسجد بلال صدا و سیما، جانی تازه در جلسات قرآنی مساجد با تشکیل شورای امور قرآنی ستاد عالی، بازسازی و مرمت 18 مسجد تاریخی در کاشان و راه اندازی 12خانه دیجیتال در کانون های اردبیل از مهم ترین اخبار مسجد و کانون ها در هفته گذشته، است.

ثبت‌نام اعزام مبلغ به مساجد و حسینیه های سراسرکشور آغاز شد

اداره کل هماهنگی و پشتیبانی اعزام مبلغ معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه ثبت‌نام اعزام دهه سوم ماه صفر از 14 تا 23 دی‌ماه سال جاری را بدون حق التبلیغ آغاز کرد.
اداره کل هماهنگی و پشتیبانی اعزام معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه از طلاب، فضلا و مبلغان برای اعزام به مناطق و روستاها در دهه سوم ماه صفر دعوت به عمل آورد. ثبت‌نام با مراجعه به سامانه سماوات پایگاه اینترنتی معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه کشور صورت می‌گیرد و برای کسانی که به عنوان مربی احکام، مربی قرآن و مبلغ یار هستند حکمی صادر نمی‌شود.

تمام کسانی که تقاضای حکم دارند باید قبل از ثبت‌نام با معاونت تبلیغ شهرستان هماهنگی‌های لازم را انجام دهند چراکه پس تقاضا، حکم با تأیید معاونت تبلیغ شهرستان مربوطه صادر می‌شود.

کسانی که ساکن استان‌هایی به جز قم هستند جهت دریافت حکم می‌توانند به معاونت تبلیغ استان خود مراجعه کنند و ساکنین قم که دسترسی به اینترنت ندارند جهت ثبت‌نام می‌توانند در ساعات اداری به مدرسه معصومیه طبقه دوم واحد اینترنت معاونت تبلیغ مراجعه کنند.
بزرگداشت روز 9 دی در مسجد بلال صدا و سیما

همزمان با حماسه 9 دی مراسمی با محوریت بصیرت و میثاق با ولایت به مدت سه روز در مسجد بلال صدا و سیما برگزار می شود.
همزمان با حماسه 9 دی مراسمی با سخنرانی برخی از شخصیت های برجسته سیاسی در مسجد بلال صدا و سیمای تهران برگزار می شود.این مراسم با محوریت بصیرت و میثاق با ولایت به مدت سه روز پس از نماز ظهر و عصر در محل مسجد بلال صدا و سیما برگزار می شود.در این مراسم محسن رضایی در روز نهم دی، منوچهر متکی در روز 10 دی و صفار هرندی در روز 11 دی سخنرانی می کنند.

جانی تازه در جلسات قرآنی مساجد با تشکیل شورای امور قرآنی ستاد عالی

شورای امور قرآنی ستاد عالی کانون های مساجد به منظور اجرای فعالیت‌های قرآنی تازه در مساجد و احیای جلسات سنتی قرآن در مساجد به همت ستاد عالی کانون های مساجد کشور تشکیل شد.

محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، از احیای جلسات سنتی قرآن کریم در مساجد خبر داد و گفت: محور فعالیت‌های ستاد عالی کانون‌های فرهنگی مساجد امور قرآنی است، با توجه به فرموده پیامبراعظم(ص) که فرمودند: مساجد برای قرآن بنا نهاده شده‌اند، یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های مساجد که نیازمند احیا شدن است، امور قرآنی است، از این رو بخش اعظم فعالیت‌های ستاد عالی کانون های مساجد کشور در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد پرداختن به امور قرآنی است.

جعفری از تلاش شورای امور قرآنی ستاد عالی کانون های مساجد برای فعالیت‌های تازه در مساجد خبر داد و گفت: با تشکیل این شورا، سعی می‌کنیم شیوه‌های نوین آموزش قرآن را در مساجد به کار گرفته و از طرح‌های نخبگان قرآنی در این زمینه استفاده کنیم، همچنین توسعه و احیای طرح فراگیر قرآنی و ساماندهی جلسات سنتی قرآن از دیگر اولویت‌های ستاد عالی کانون های مساجد کشور است.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل یک شورا برای بررسی کارهای قرآنی مساجد گفت: ضرورت ایجاب می‌کرد تا یک شورای قرآنی برای بررسی، نظارت و سیاست‌گذاری طرح‌های قرآنی مساجد کشور با حضور تعدادی از صاحب‌نظران و نخبگان قرآنی تشکیل شود.
اعضای شورای امر قرآنی ستاد عالی کانون های مساجد کشور اساتیدی چون حجت‌الاسلام «مجتبی کلباسی»، «سید‌محسن میرباقری»، «محمد‌رضا پورمعین» و «احمد ابوالقاسمی» و حجت‌الاسلام «حمیدرضا ارباب‌سلیمانی» رئیس شورا و محمد رضا جعفری نیز دبیر این شورا است.

زمزمه‌های تخریب مسجدالنبی، ساخت مسجد جدید

رسانه‌های غربی این روزها از تصمیم دولت عربستان برای تخریب قریب الوقوع مسجدالنبی و سه مسجد اطراف آن و تبدیل نمودن آنها به یک مسجد بسیار بزرگ خبر می‌دهند.
روزنامه ایندیپندنت نوشت قرار است مسجدی به جای این مساجد ساخته شود که بزرگ‌ترین مسجد جهان با گنجایش 600 هزار نمازگزار باشد.
اخیراً اخباری مبنی بر اعتراض‌هائی به خاطر از بین رفتن قسمت‌های قدیمی مسجدالنبی که از زمان حضرت رسول و دوره‌های صدر اسلام باقی مانده در طرح جدید منتشر شده بود. به همین دلیل، مسئولان سعودی درباره این خبر رسانه‌های غربی سکوت کرده‌اند.

بازسازی و مرمت 18 مسجد تاریخی در کاشان

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان از بازسازی و مرمت 18 مسجد تاریخی در این شهرستان خبر داد.

حسین یزدانمهر، سرپرست میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کاشان با اشاره به مرمت 18 مسجد تاریخی کاشان گفت: این تعداد مسجد با اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات ملی مرمت و بازسازی می‌شود.
وی، مسجد مهدیه بازار، بالابازار، طمقاچی‌ها، جامع، میدان کهنه،آقابزرگ، میرنشانه، میرعماد، تبریزی‌ها، کوشک صفی، گذرآب انبار خان، دربند پامنار، امام خمینی(سلطانی)، پاچنار راوند، درب یلان، جامع جوینان، سوریجان، وزیر (میرزامقیم) و مسجد پیرچراغ را از جمله 18 مسجد تاریخی و ارزشمند کاشان برشمرد.
به گفته وی، در اعتبارات سال مالی 1390، مبلغ 6 میلیارد تومان به استان اصفهان اختصاص داده شده است که خوشبختانه نیمی از این میزان به مساجد شهرستان کاشان اختصاص یافته است.

راه اندازی 12خانه دیجیتال در کانون های اردبیل

حدود 12 خانه دیجیتال تا پایان سال 91 در کانون های مساجد استان اردبیل راه اندازی می شود.
نادر سقاء، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با اشاره به فعالیت 330 کانون مساجد در استان اردبیل گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در آغاز فعالیت خود در سال 71 متشکل از پنج کانون در اردبیل بوده که هم اکنون تعداد این کانون‌ها به 330 کانون در سطح استان رسیده است.
وی با اشاره به این که در حال حاضر دو خانه دیجیتال در شهرستان خلخال در حال فعالیت است، گفت: با وجود کمبود اعتبارات لازم قرار است تا پایان امسال حدود 12 خانه دیجیتال در کانون‌های مساجد استان راه‌اندازی شود.
سقاء با اشاره به این که 150 کتابخانه در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعال است، گفت: بیش از 70 درصد کانون‌ها و کتابخانه‌های استان اردبیل در روستاها و مناطق محروم متمرکز هستند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر فعالیت 19 کانون تخصصی در استان ادامه داد: هم اکنون هزار و 900 مسجد در سطح استان اردبیل وجود دارد که 600 مسجد از روحانی مستقر بهره مند هستند و قصد داریم کانون هایی راه اندازی کنیم که از روحانی مستقر در مسجد برخوردار باشند.
90 درصد مساجد کهگیلویه و بویر احمد نیازمند مرمت هستند

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به کمبود مسجد در این استان گفت: بیش از 90 درصد مساجد این استان نیازمند تجهیز و مرمت هستند.
حجت الاسلام سیدصالح موسوی اعظم، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویر احمد با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد مساجد این استان نیازمند مرمت و تجهیز هستند، گفت: در استان کهگیلویه و بویر احمد بیش از 580 مسجد وجود دارد که لازم است به ویژه در مناطق روستایی 500 مسجد دیگر ساخته شود.
وی با اشاره به اینکه اعتبار 25 درصدی بخش عمران برای توسعه مساجد کهگیلویه و بویر احمد تنها 2درصدش اختصاص یافته است، بیان کرد: لازم است اعتبارات بیشتری برای حمایت از مساجد استان اختصاص یابد.
حجت الاسلام موسوی اعظم با اشاره به اینکه در این استان زمین های زیادی از سوی خیرین برای ساخت مسجد وقف می شود، ادامه داد: متاسفانه به دلیل بی بضاعتی مردم این منطقه توان چندانی برای ساخت مسجد از سوی مردم وجود ندارد.

پایان پیام/



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 210399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha