ارسال 100 مقاله به دبیرخانه چهارمین همایش ملی آسیب‌های پنهان

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کردستان گفت: از 100 مقالات ارسال شده به دبیرخانه چهارمین همایش ملی آسیب های پنهان در کردستان 30 مقاله به صورت پوستر و سخنرانی ارائه می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مجید آوج، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کردستان، امروز (6 دی) در چهارمین همایش ملی آسیب های پنهان در سنندج، گفت: از تعداد مقالات پذیرفته شده 11 مقاله به صورت سخنرانی و مابقی هم در قالب پوستر ارائه می شوند.


وی این همایش را فرصتی برای بررسی و تبیین مسایل و مشکلات فرهنگی و اجتماعی در کشور خواند و تصریح کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی از جمله برنامه های جنبی این همایش است.


وی بیان داشت: این کارگاه ها در چهار محور نظام آموزشی و تحولات هویتی، دگرگونی نسلی و تحولات هویتی، نقش فضای مجازی در شکل گیری هویت جوانان، جوانان و هویت های چندگانه برگزار می شود.


معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کردستان با اشاره به اینکه بحث آسیب های اجتماعی مهم ترین دغدغه‌ نظام آموزشی و تعلیم و تربیت جوانان است، اظهارداشت: جهاد دانشگاهی به عنوان دبیرخانه دایمی همایش آسیب های پنهان در گستره ملی به خوبی آسیب های اجتماعی را رصد و با آن مقابله می کند.


آوج با بیان اینکه سناخت عوامل آسیب‌زا می تواند مسیر حرکت جامعه را به سوی ترقی و تعامل هموار سازد، عنوان کرد: آسیب های اجتماعی همچون سایر حوزه های اجتماعی از شیوه های عمل برای بررسی موضوعات مورد نظر خود استفاده می کند.


وی از راه اندازی سایت همایش ملی آسیب های پنهان به آدرسwww. Jdkurd-slsp.ir خبر داد و افزود: این سایت برای ایجاد ارتباط مستمر برای بهره گیری از نظرات و پیشنهادات صاحب نظران، کارشناسان، دانشجویان و اساتید دانشگاهی و ارائه گزارش کلی از نحوه بر گزاری همایش ها طراحی شده است.


دبیر علمی چهارمین همایش ملی آسیب‌های پنهان نیز گفت: چهارمین همایش ملی آسیب های پنهان، امسال با تمرکز بر موضوع جوانان و تحولات هویتی برگزار شده است.


جمال محمدی تصریح کرد: اکنون جامعه ایران در فرآیند مواجهه با امواج و پیامدهای جهانی شدن دستخوش تحولات بسیاری در ابعاد مختلف ارزشی و هویتی و سبک های زندگی شده است.


وی ادامه داد: تحول در این ابعاد واجد پیام ها و آسیب های آشکار و پنهانی بوده است که این پیامدها و آسیب ها به طور ویژه در حیات اجتماعی جوانان نمود پیدا کرده است.


وی عنوان کرد: معضلاتی که جوانان در زمینه خود فهمی و هویت فردی دارند محصول زیستن آنها در جهانی است که چندپارگی هویتی، تعارضات نقشی و تناقض‌های ارزشی را به آنها القا می کند.


پایان پیام/

 

کد خبر 210184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha