به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، معاون ارتباطات شورای عالی قرآن در این نشست اطلاعات لازم را در زمینه برگزاری طرح ارائه داد و مسئولان حاضر در نشست نیز هر کدام به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در این زمینه پرداخته و امادگی خود را برای اجرای طرح اعلام کرد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی کردستان نیز در این نشست قرآنی با بیان اینکه کردستان مقدس ترین محور وحدت قرآن است، گفت: این استان دارای ظرفیت های بالای قرآنی زیادی است و اجرای این طرح اقدامی بسیار موثر در زمینه شناسایی استعدادهای نهفته در استان است.
کامران فتح اللهی، با اشاره به اینکه با وجود پتانسیل بالای کردستان بخصوص در میان جوانان، کرسی دانشگاهی قرآن در این استان وجود ندارد، گفت: امید می رود راه اندازی کرسی تلاوت قرآن در استان در این راستا نیز موثر بوده و پیش زمنیه ای برای اجرای اینگونه طرح های مذهبی و قرآنی باشد.
به گفته وی، سرمایه گذاری بر روی برنامه ها و فعالیت های قرآنی از بسیاری ناهنجاری و معضلات اجتماعی جلوگیری خواهد کرد.
وی پیشنهاد داد که برگزاری محافل ماهانه طرح کرسی تلاوت قرآن در استان به صورت چرخشی و هر ماه در یکی از شهرستان ها باشد تا امکان حضور اقشار مختلف مردم در این امر معنوی فراهم شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در ادامه با اعلام آمادگی برای اجرای هر چه بهتر این طرح در استان، افزود: اگر فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه فعالیت های قرآنی و برگزاری محافل معنوی تحقق پیدا کند جامعه از بسیاری از بلایا و آسیب ها نجات پیدا خواهد کرد.
رییس دانشگاه پیام نور کردستان نیز در این نشست گفت: برکات این نوع جلسات قرآنی در آشنایی جوانان با معنا و مفهوم آیات الهی و جذب هر چه بیشتر آنان به محافل معنوی بسیار مفید است.
ایوب مرادی با اعلام آمادگی برای برگزاری جلسات و محافل قرآنی این طرح در واحدهای دانشگاهی پیام نور در مرکز استان و شهرستان ها، افزود: امید می رود بتوانیم در زمینه برگزاری و اجرای بهتر طرح وظیفه خود را به عنوان نهادی فرهنگی به نحو احسن انجام دهیم.
شهردار سنندج نیز گفت: شهرداری سنندج بیش از یک سال و نیم است که در حوزه معاونت فرهنگی به برگزاری جلسات، محافل و برنامه های قرآنی در مساجد، حاشیه شهرها و غیره مبادرت ورزیده و خوشبختانه با استقبال خوبی نیز همراه بوده است.
مهدی حسام شریعتی اظهار کرد: هر محفل قرآنی ما با پنج تا شش قاری همراه بوده و علاوه بر قرائت و تلاوت قرآن، برنامه های دیگری همچون مداحی و سخنرانی در زمینه مسایل قرآنی و اخلاق قرآنی نیز اجرا شده است.
وی افزود: تاکنون وظیفه خود را در زمینه سنت های حسنه مردم در ارتباط با مسائل قرآنی، مساجد و غیره به نحو احسن انجام داده ایم و برای اجرای این طرح نیز تمام توان خود را به کار می بریم.
معاون هماهنگ کننده سپاه بیت المقدس کردستان در این نشست گفت: یکی از اصلی ترین و اساسی ترین برنامه های سپاه پاسداران استان در دو حوزه بسیج و پایوران سپاه، اجرای برنامه ها و فعالیت های قرآنی است.
سرهنگ ابراهیم حسینی افزود: یکی از برنامه های اساسی در این راستا آغاز هفته با برگزاری محافل معنوی انس با قرآن با حضور تمامی پرسنل و کادر سپاه و بسیج است که با استقبال زیادی روبرو است.
به گفته وی، هم اکنون چهار هزار شجره طیبه حلقه های قرآنی در حوزه بسیج فعال است که آموزش مفاهیم کلام وحی یکی از عمده ترین برنامه های آنان است.
وی در ارتباط با طرح کرسی تلاوت قرآن کریم، اظهار کرد: این طرح در راستای ترویج و توسعه فعالیت های قرآنی استان موثر بوده و می تواند زمینه ساز حضور هرچه بیشتر جوانان در محافل معنوی و مذهبی باشد.
حسینی افزود: اگر بخواهیم که فضای قرآنی بر استان حاکم شود نباید به برگزاری یک یا چند برنامه قرآنی استانی و شهرستانی در طول سال اکتفا کنیم بلکه لازم است که متولیان امر در این راستا بیشتر تلاش کنند.
پایان پیام/
نظر شما