محمد رازی پور، مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: شهرستان کهگیلویه به دلیل داشتن اقلیم های متفاوت و نیز خاک حاصلخیز ظرفیت های عظیمی برای توسعه در بخش کشاورزی دارد.
رازی پور افزود: قطعا با تمرکز بر توسعه و تقویت بخش کشاورزی کهگیلویه می توان امیدوار بود که کهگیلویه از طریق کشاورزی در مسیر توسعه قرار گیرد.
وی بیان داشت: شهرستان کهگیلویه به جهت داشتن اقلیم های متفاوت و همچنین زمین های حاصل خیز می تواند به قطب کشاورزی و دامپروری در جنوب کشور تبدیل شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه، تقویت زیرساخت های کشاورزی را اساسی ترین مرحله در رشد و توسعه کشاورزی دانست و عنوان کرد: باید با شناخت ظرفیت های منطقه به دنبال رفع معضلات و تنگناها باشیم.
وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت های عظیم انسانی در بخش های مختلف کشاورزی که در استان وجود دارد در صورت انجام برنامه های منسجم کشاورزی استان ما گام های بلندی را در آینده نه چندان دور در این راستا بر خواهد داشت.
رازی پور، سطح زیر کشت محصولات زراعی شهرستان در سال جاری را 50 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: سطح زیر کشت اراضی نسبت به مشابه سال گذشته بیش از یک هزار هکتار افزایش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه اظهار داشت: از این اراضی 30 هزار هکتار به کشت گندم و 20 هزار هکتار به کشت جو اختصاص یافته است.
رازی پور با اشاره به توزیع بذر اصلاح شده در بین کشاورزان، تصریح کرد: در سال جاری 600 تن بذر اصلاح شده گندم از نوع کوهدشت، دهدشت و چمران بین کشاورزان توزیع شد.
وی بیان کرد: در قالب طرح خودکفایی گندم با 16 نفر از فارغ تحصیلان بخش کشاورزی به عنوان مهندسان ناظر برای پیگیری بهتر امور کاشت تا برداشت قرارداد منعقد شده است.
پایان پیام/
نظر شما