30 درصد پرونده‌های کلانتری در مراکز مشاوره کلانتری‌ها حل می‌شود

فرمانده ناجا گفت: کلانتری‌ها تکیه‌گاه مردم برای رفع مسایل‌شان هستند و نباید به آنها تنها به دید محلی برای بگیر و ببند نگریسته شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، اسماعیل احمدی‌مقدم، در مراسم تودیع و معارفه معاون اجتماعی که عصر امروزدر محل فرماندهی ناجا برگزار شد، گفت: امروزه در کلانتری‌ها باید به مشاوره و حل و فصل پرونده‌ها اهمیت بیشتری دهیم، خوشبختانه 30 درصد پرونده‌ها در همان کلانتری حل شده و به مراجع قضایی نمی‌رود.

 

احمدی‌مقدم در رابطه با مشکلاتی که جنگ نرم برای جامعه ایجاد کرده است، گفت: جنگ نرم یکی از مواردی است که در حوزه فعالیت‌های معاون اجتماعی است.

 

وی افزود: امروزه با توجه به افزایش قدرت رسانه‌ها و روش‌های جدیدی که در راستای پیشرفت‌های علمی و سیاسی بدست آمده قدرت یافته و تهاجم فرهنگی سازمان‌یافته شده است.

 

احمدی‌مقدم گفت: نیاز ما در نیروی انتظامی اشراف اطلاعاتی است اما این اشراف اطلاعاتی به معنی نیاز به نیروهای نفوذی نیست که با بررسی اطلاعات موجود و مطالعه روندها و اتفاقاتی که در جهان می‌افتد می‌توانیم 99 درصد اطلاعات مورد نیازمان را پیدا کنیم، ما باید بدانیم زیر پوست جامعه چه می‌گذرد و ضعف‌های ما و جامعه در چیست زیرا تهدیدها متوجه بخش‌های آسیب‌پذیر ماست.

آموزش همگانی نیاز امروز جامعه

احمدی‌مقدم گفت: امروزه شرایط جامعه تغییر کرده و جنس جرم و جنایت‌ها نیز عوض شده است، کلاهبرداری‌ها وسیع و گسترده و در محیط‌های مجازی حادث می‌شوند، ما باید به مردم آموزش دهیم تا در دام شیادان نیفتند و به پلیس به عنوان امین جامعه اطمینان کنند.

 

احمدی‌مقدم درباره بخش هنر و تصویرسازی در ناجا و نقش آن در ارایه تصویر مثبت در ذهن جامعه گفت: اگر در تصویرسازی‌ها و فیلم‌ها انتقادها نرم صورت بگیرد و کاستی‌ها کمتر نشان داده شده و بهتر از آنچه هستیم نشان داده شویم این موضوع باعث ایجاد توقع در جامعه شده و باعث می‌شود پلیس برای تأمین نظر مردم تلاش خودش را برای بهبود هرچه بیشتر انجام دهد.

تغییر نگاه امنیتی به اجتماعی مهم‌ترین کار معاونت اجتماعی است

احمدی‌مقدم گفت: سعی ما این است که امنیت را اجتماعی کنیم نه اینکه اجتماع را امنیتی کنیم یعنی سعی کنیم مشکلات را با داشته‌های اجتماعی‌مان حل کنیم.

 

وی افزود: ما باید در معاونت‌ اجتماعی برای کنترل فضای روانی جامعه و ایجاد احساس آرامش تلاش کنیم و احساس امنیت در جامعه را ارتقا دهیم.

 

احمدی‌مقدم گفت: در حال حاضر در تهران روزی 20 فقره زورگیری، 2000 سرقت در کشور و حدود 1100 قتل با سلاح سرد در کشور داریم، به همین دلیل ایجاد احساس امنیت کار سختی است اما خوشبختانه کشور ما به جز در برخی سرقت‌های خرد در بقیه جرایم روند ثابت یا نزولی دارد.

 

فرمانده نیروی انتظامی افزود: ما با روش‌های هنرمندانه و بهره‌گیری از ابزار رسانه و تبلیغات می‌توانیم احساس امنیت جامعه را تقویت کنیم.

 

وی افزود: اگر امکانات بیشتری داشتیم می‌توانستیم خیلی بهتر از این عمل کرده و به جای اولویت‌بندی برای رفع تمامی جرایم بهتر عمل کنیم.

پایان پیام/
 

کد خبر 209936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha