دانشگاه فرهنگیان حلقه مفقوده نظام آموزشی کشور است

دبیر فرهنگی و اطلاع رسانی همایش دانشگاه فرهنگیان وتحول بنیادین درنظام آموزشی، با بیان اینکه 122 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد، گفت: دانشگاه فرهنگیان حلقه مفقوده نظام آموزشی کشور و نظام آموزش عالی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، همایش ملی دانشگاه فرهنگیان و تحول بنیادین در نظام آموزشی کشور با حضور پژوهشگران و صاحبنظران و جمعی از مسئولان محلی، صبح امروز (5 دی) در دانشگاه پردیس دانشگاه فرهنگیان شهید صدوقی برگزار شد.


در این همایش اکبرپرویزی، دبیر فرهنگی و اطلاع رسانی همایش دانشگاه فرهنگیان وتحول بنیادین درنظام آموزشی، با اشاره به اینکه اساس و ریشه فرهنگ هر کشوری را باید در آموزش و پرورش آن جستجو کرد، بیان کرد: چرخ حرکت جامعه در اختیار فرهنگیان هر جامعه ای است و در صورت حرکت صحیح نظام فرهنگی، جامعه نیز در مسیر درست قرار خواهد گرفت.


پروریزی، اضافه کرد: در واقع با هدفمند کردن تربیت و نظام آموزشی کشور می توان به چشم انداز مطلوب دست یافت که در راستای تحقق تحول بنیادین در نظام آموزشی کشور و بهره گیری بیشتر از نظریات، پژوهشگران، اندیشمندان و صاحب نظران حوزه های آموزشی و تربیتی، این همایش برگزار شده است.


وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان حلقه مفقوده نظام آموزشی کشور با نظام آموزش عالی است، اظهارداشت: رسالت دانشگاه فرهنگیان در تعمیق معرفت دینی، نقش دانشگاه فرهنگیان در ارتقاء مهارت های حرفه ای، جایگاه دانشگاه فرهنگیان در اصلاح ساختارهای نظام آموزش و پرورش، ماموریت دانشگاه فرهنگیان در برنامه ریزی آموزشی درسی، رویکرد دانشگاه فرهنگیان در عصر مجازی و رویکرد دانشگاه فرهنگیان در توسعه آموزش های پژوهش محور از محورهای این همایش بود.


دبیر فرهنگی و اطلاع رسانی همایش دانشگاه فرهنگیان و تحول بنیادین درنظام آموزشی، با بیان اینکه 122 مقاله از پژوهشگران در محورهای پیشنهادی به دبیرخانه این همایش ارسال شد، بیان کرد: تعداد مقاله های رسیده نشان از توجه پژوهشگران به عناوین و محورهای مطرح شده و به صورت ویژه در حوزه علوم تربیتی و آموزشی دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین مقالات ارسالی از استان های کرمانشاه و تهران بود، گفت: 72مقاله در این همایش پذیرفته شدند و 50 مقاله نیز شرایط لازم برای پذیرش در این همایش را کسب نکردند.


در ادامه دکتر شاپور حیدری، دبیرعلمی این همایش، با بیان اینکه هدف والای سند تحول بنیادین تربیت انسان طراز جمهوری اسلامی است، گفت: دانشگاه فرهنگیان و پردیس های آن در سراسر کشور اسلامی مان در راستای عینیت بخشی به رسالت خطیر راهبردی اهداف سند تحول بنیادین و چگونگی اشاعه و اجرای آن در بخش های مختلف ساختاری و محتوای نظام تعلیم و تربیت برنامه های فراوانی را طراحی اجرا کرده است.


وی افزود: یکی از این برنامه ها برگزاری همایش ها و سلسله های نشست های علمی با حضور فرهیختگان با تجربه در حوزه تعلیم و تربیت برای بازخوانی و بازنمایی این رسالت برزگ است.


دبیر علمی این همایش، اضافه کرد: همایش دانشگاه فرهنگیان و تحول بنیادین در شهر مقاومت و ایثار کرمانشاه حلقه ای حلقات رسالت خوانی دانشگاه فرهنگیان از زبان فرهنگیان و دانشگیان ایران اسلامی است که امیدواریم در نظر عمل مورد توجه صاحب نظران و مجریان سند قرار گرفته و تصویری روشنی از آن را در پیشروی مخاطبان قرار دهد.


در این همایش از 10 نفر از صاحبان مقالات برتر به ارائه مقاله خود پرداختند و در ادامه از دکتر اکبر صالحی و سهیلا غلامی هره به خاطر مقاله بررسی روش های تعمیق معرفت دینی در معلمان و نقش و رسالت دانشگاه فرهنگیان از دانشگاه خوارزمی به عنوان رتبه برتر همایش تجلیل شد.


همچنین افشین ادیب منش و محمدرضا محمدی از پردیس شهید رجایی کرمانشاه با عنوان مقاله بررسی وضعیت و تاثیر فناوری اطلاعات در برنامه درسی دانشگاه به عنوان نفر دوم و ناهید جوادی با عنوان مقاله نقش دانشگاه فرهنگیان در تعمیق تربیت دینی از پردیس فاطمه زهرا(س) به نفر سوم انتخاب شد.


پایان پیام/

کد خبر 209860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha