محسن نوری، مدیر اجرایی بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: دفتر بنیاد نخبگان این استان، به عنوان یکی از موفقترین دفاتر کشور، تاکنون توانسته است فعالیتهای فرهنگی فراوانی را به مرحله اجرا درآورد.
وی با بیان اینکه با برنامهریزیهای انجام شده، نخبگان استان اصفهان توانستند از مراکز صنعتی قدرتمند استان بازدید کنند، تصریح کرد: با همسانسازی حوزههای کارشناسی و صنعت، مشکلات صنایع، مورد بررسی نخبگان قرار گرفت.
مدیر اجرایی بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان با بیان اینکه یکی از مشکلات فعلی ما، عدم شناخت نخبگان با روند بازار و چگونگی ورود به این مقوله برای تولیدات انبوه است، تاکید کرد: از جمله آموزشهای صورت گرفته برای قشر فرهیخته استان اصفهان، برگزاری دورههای آموزشی تجاری سازی و کسب و کار بوده است.
* قرآنپژوهیبه صورت ویژه در برنامههای بنیاد نخبگان استان اصفهان گنجانده شده است
مدیر اجرایی بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان بیان داشت: اجرای برنامههای مختلف قرانی از جمله "قرآنپژوهی" از اقدامات این بنیاد است که این امر به صورت همیشگی تکرار میشود.
نوری در مورد لزوم توجه بیشتر به نخبگان و با اشاره به وجود جشنوارههای منطقهای اختراعات اظهار داشت: هر ساله در مورد مقوله "اختراعات" چنین جشنوارههایی با حضور چهار استان اصفهان، قم، چهارمحال و بختیاری و اراک برگزار شده و در این مکان، اختراعات توسط داوران زبده مورد بررسی قرار میگیرد و جوایزی نیز به برگزیدگان نهایی اهدا میشود.
*رتبه علمی ایران در خاورمیانه چشمگیر است
مدیر اجرایی بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان تاکید کرد: دستاوردهای دانشمندان ایران در عرصههایی مانند نانو و علوم دارویی بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی در مورد لزوم ارتباطات جدی بین صنعتگران و نخبگان افزود: تلاش داریم با استفاده از کارشناسان زبده، اختراعات انجام شده را مورد ارزیابی قیمتی قرار دهیم تا بدین وسیله هر دو گروه نخبگان و صنعتگران با خیالی آسوده، با یکدیگر همکاری کنند که البته این امر هنوز در دست بررسی است و در ابتدای راه قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما