نقاشی‌های زنده‌یاد «جوادی‌پور» بیانگر دیدگاه‌های شخصی اوست

«قباد شیوا»، گرافیست و طراح معاصر گفت: «استاد «جوادی‌پور» از بهترین استادان دانشکده هنرهای زیبا بود که هیچ‌کس حاضر نبود کلاس‌هایش را از دست بدهد.» <BR>

 

به گزارش خبرگاری شبستان، «قباد شیوا» در آستانه برگزاری مراسم بزرگداشت استاد «محود جوادی‌پور» در خانه هنرمندان ایران گفت: «من 3 سال از 4 سال دوران دانشجویی خود را در کلاس‌های «جوادی‌پور» گذراندم؛ کلاس‌هایی که شبیه به هیچ‌کدام از کلاس‌های دانشکده نبود. کار ما معمولا در آتلیه بود و کار هنر صبر و حوصله و به تبع آن زمان زیادی می‌خواهد. استادانی بودند که با تمام شدن زمان کلاس و گذشتن مدتی اندک، با گفتن چند جمله تکراری و صحبت‌های آکادمیک و دانشگاهی، آتلیه را ترک می‌کردند اما «جوادی‌پور» این‌طور نبود. تا آخر وقت و تا زمانی که کار تک‌تک بچه‌ها را ببیند و با آنها صحبت و نکاتی را یادآوری کند، در کنار دانشجویان باقی می‌ماند. بارها تا ساعت‌ها پس از پایان زمان تدریس‌اش هم در کنار ما می‌ماند و کارهای‌مان را بررسی می‌کرد و بی‌اغراق بگویم، مخلصانه ما را راهنمایی می‌کرد. من در فاصله سال‌های 1341 تا 1345 شاگرد زنده‌یاد «جوادی‌پور» بودم.»


«شیوا» با تجلیل از نگاه پویایی که استاد «محمود جوادی‌پور» به مقوله هنر و طراحی و نقاش داشت افزود: «او دانش‌آموخته اروپا بود اما دیدگاه و نگاهش به هنر ربطی به آموخته‌های غربی‌اش نداشت. تحصیلات او در حوزه گرافیک و چاپ بود و زمانی که به ایران بازگشت، فعالیت‌های بسیاری در این زمینه برای ادار‌ه‌ها و شرکت‌های مختلفی مثل بانک ملی انجام داد. آنچه در نقاشی‌های او دیده می‌شود، دیدگاه‌ها و بیان شخصی اوست که به خوبی و زیبایی منعکس شده است. با این وجود او تمامی شنیده‌ها و آموخته‌هایش را به تمامی شاگردان و دانشجویانش منتقل می‌کرد و شاید برای همین است که شاگردان بسیاری دارد. تقدیر و بزرگداشت چنین فردی بی‌شک کاری بزرگ و قابل تقدیر است.»


گفتنی است، مراسم بزرگداشت استاد «محمود جوادی‌پور» عصر چهارشنبه 6 دی؛ از ساعت 18 در تالار استاد «شهناز» خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 209696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha