9دی؛ استانداردهای بحران سازی بین المللی را درهم شکست

لاسجردی با بیان اینکه حضور بیگانگان پس از حماسه 9 دی در قالب ترور و تحریم بروز کرد، گفت:حادثه 9دی استاندارهای بین المللی را در هم شکست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسن لاسجردی،عضو شورای سیاسی حزب موتلفه اسلامی و تحلیل گر مسائل خارومیانه شب گذشته (4 دی) در سلسله‌ همایش‌های "بصیرت عاشورایی، امت ولایی" با بیان اینکه استفاده از جریانات سایبری در فضای انتخابات 88 رونق شگرفی گرفته بود، اظهار داشت: انتخابات 88 نه تنها در فضای داخلی، بلکه در فضای منطقه تأثیرات اساسی داشت.


کارشناس امور خارومیانه با بیان اینکه فتنه 88 اگر چه در جغرافیای درونی رخ داد، اما بحثی فرامرزی، منطقه‌ای و بین‌المللی بود، افزود: امروز باید عزم‌ها را در مسیر راهبردهای مقابله با واکنش‌های نادرست فرامرزی جزم کنید.


وی با اشاره به اینکه جنگ نرم، پله نخست تحولی است که با عنوان فرایند تغییرات با آن مواجه هستیم، افزود: فرایند جنگ نرم فرایندی صفر تا صدی است که در آن مدخل نفوذ جوامع جنگ نرم و در مرحله بعد قدرت نرم سبب اضمحلال جامعه هدف می شود و در نهایت انقلاب نرم و مخملی با عنوان دستاورد این جنگ به وقوع می پیوندد.


لاسجردی گفت: رسانه‌ها تأثیرگذارترین عنصر بر افکار عمومی هستند و در انتخابات 88 شاهد این حملات رسانه‌ای از ناحیه فرامرزی بوده‌ایم که به حول و قوه الهی با غلبه بر تمامی آنها به پیشواز برگزاری انتخابات انقلابی دیگر می‌رویم.


عضو شورای سیاسی حزب موتلفه اسلامی افزود: شبکه‌های اجتماعی در انتخابات سه‌گانه لبنان، عراق و ایران با عنوان ابزار شکل‌گیری انقلاب و تحولات تأثیرگذار بوده است.


وی تصریح کرد: فضاهای اجتماعی مانند فیس‌بوک و تویتر محصول سال 2008 نبوده، اما از هزاره سوم به شدت این فضاها مورد استفاده قرار گرفت.


این کارشناس امور خارومیانه با اشاره به اینکه در تحولات انتخابات 88 نوک پیکان به سمت موضوع ولایت‌فقیه بود، متذکر شد: ولایت‌فقیه با عنوان رکنی اساسی در تحولات انتخابات 88 به شدت از سوی دشمنان مورد تهاجم قرار گرفت.

وی نگاه چهره‌های مطرح سیاسی دنیا را نگاه دخالت‌آمیز به سیاست‌های ایران توصیف و عنوان کرد: ما بر این باور هستیم که جهان اگرچه جهان وابستگی و روابط متقابل است، اما به معنای دخالت در سیاست‌های ملل نیست.


این استاد دانشگاه بیان داشت: اوباما، سخنگوی کاخ سفید، برلوسکونی، بان کی‌ مون، وزیر امورخارجه فرانسه، صدراعظم آلمان و نتانیاهو و دیگر چهره‌های سیاسی مطرح در جهان به طور مکرر در صحبت‌های خود اعتراف کرده‌اند که اوضاع ایران را همیشه با نگرانی دنبال می‌کنند.


کارشناس امور خارومیانه ادامه داد: تشکیل اتاق مربوط به امور ایران در کاخ سفید پیش از انتخابات 88 و رشد جهشی تعداد رسانه‌های فارسی‌زبان در ملل مختلف، نشانگر دخالت آنان در وقایع ایران و تحولات منطقه است.


این استاد دانشگاه با تأکید بر پیروی از منویات مقام معظم رهبری در فضای انتخاباتی گفت: مقام معظم رهبری در سخنان خود، هر سخن تنش‌آفرین در انتخابات را خیانت توصیف می‌کند و این نشان از مدیریت منطقی ایشان در انتخابات دارد.


لاسجردی با اشاره به ایجاد 40 شبکه فارسی‌زبان در زمان انتخابات 88 در منطقه ابراز داشت: ایجاد این 40 شبکه در کشورهای همجوار و منطقه و حوادث باید حس مسئولیت را در استمرار مقاومت‌ها و حماسه‌های 9 دی تقویت کند.


این کارشناس امور خارومیانه همگرایی و ارتباط قوی سه قوه را نقطه عطف برگزاری انتخابات آرام و سالم عنوان کرد و گفت: نباید دامنه اختلافات کوچک در متن جامعه تسری پیدا کند.


وی تصریح کرد: فتنه 88 اگرچه در جغرافیای درونی رخ داد، اما بحثی فرامرزی، منطقه‌ای و بین‌المللی است و امروز باید عزم‌ها را در مسیر راهبردهای مقابله با واکنش‌های نادرست فرامرزی جزم شود.


این استاد دانشگاه افزود:‌ به‌روز‌آوری اقتدار نظامی، بازآفرینی قدرت بسیج اجتماعی و افشای ارتباطات سیاسی و تثبیت مقام جنگ نرم را باید با عنوان بنیادی‌ترین و مؤثرترین راهبردها در مسیر مقابله با تفکرات انحرافی فرامرزی بدانیم.


لاسجردی اضافه کرد: حماسه‌ 9 دی‌ماه احیاکننده حکومت دینی است که مردم ایران با رأی 98.2 درصد به آن آری گفته‌اند.


پایان پیام/
 

کد خبر 209514

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha