سرای روزنامه نگاران در آینده ای نزدیک در استان قزوین راه اندازی می شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین از راه اندازی سرای روزنامه نگاران در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: قزوین ششمین استانی است که سرای روزنامه نگاران را خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمدحسین شفیعی ها، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، ظهر امروز ( 4 دی) در نشست خبری که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین برگزار شد، با اشاره به برنامه های این اداره کل، اظهار کرد: یکی از برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری جشنواره های مختلف در ایام دهه فجر است و در حوزه موسیقی، نمایش و فیلم فجر، تلاش ها و فعالیت های بسیاری انجام شده است و در سال جاری نیز فعالیت هایی صورت خواهد گرفت.
 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین عنوان کرد: البته با توجه به محدودیت های منابع مالی که وجود دارد این برنامه ها به طور کامل مشخص نیست و امیدوار هستیم برگزاری برنامه ها در سال جاری باشکوه هرچه تمام تر برگزار شود.
 

 

وی با اشاره به راه اندازی سرای روزنامه نگاران استان، تصریح کرد: سرای روزنامه نگاران در آینده ای نزدیک در استان قزوین راه اندازی خواهد شد و قزوین ششمین استانی است که سرای روزنامه نگاران را خواهد داشت و آنچه که در این سرا اهمیت دارد این است که بخش خبرنگاری و اطلاع رسانی استان ارتقا و پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.
 

 

شفیعی ها توضیح داد: خانه مطبوعات سمت و سوی صنفی دارد ولی سرای روزنامه نگاران به بخش های فنی و تخصصی روزنامه نگاری می پردازد و با توجه به گستردگی کار رسانه در استان، نیاز است که مرکزی برای ساماندهی این فعالیت ها در استان وجود داشته باشد.
 

 

وی در خصوص هزینه پایین صرف شده در حوزه رسانه گفت: در حوزه کار رسانه ها و مطبوعات هزینه زیادی نشده است و این حوزه از بسیاری از امتیازات محروم است و اداره کل فرهنگ و ارشاد نتوانسته است کمک ویژه ای به این حوزه داشته باشد و این دغدغه و شرمندگی برای این اداره کل همیشه وجود دارد و امیدواریم برای سال آینده تدبیری اندیشیده شود که به این حوزه نیم نگاهی داشته باشیم.
 

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در خصوص وضعیت سینما، گفت: وضعیت صنعت سینمای ایران به هیچ عنوان مناسب نیست و دخل و خرج های آنان بایکدیگر مطابقت ندارد و در مسئله اکران فیلم وضعیت بسیار اسف بارتر از حوزه تهیه فیلم است چراکه سینما در سبد نیازهای خانوار ایرانی قرار نگرفته است.
 

وی تصریح کرد: سینما مهتاب قزوین یکی از نخستین سینماهای کشور است که مجهز به سیستم دیجیتال شده است.
 

شفیعی ها با اشاره به کاهش انتشار کتاب در سال جاری، افزود: انتشار کتاب با توجه به افزایش قیمت کاغذ، کاهش یافته است ولی استان قزوین جزو 10 استان کشور در تعداد بالای شمارگان کتاب قرار دارد و در شش ماهه نخست سال جاری حدود 192 کتاب منتشر شده است.
 

وی با اشاره به معاونت امور قرآنی در وزارت فرهنگ و ارشاد، افزود: وجود معاونت امور قرآنی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور فصل جدیدی برای این وزارتخانه است، فعالیت های قرآنی از گذشته تا به امروز در مراکز مختلف کشور وجود داشته است ولی امروز این حوزه وسیع تر از گذشته شده از این رو لازم است توجه به امور قرآنی و مبانی قرآنی در ابعاد گوناگون فرهنگی و هنری گسترش یابد.
 

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین اضافه کرد: فرهنگ، هنر و همه چیز ما از قرآن است و استقرار سمت معاونت امور قرآنی در این وزارتخانه موجب می شود که توجهات به قرآن و مبانی علوم قرآنی منسجم تر و مداوم تر باشد.
 

 

وی یادآور شد: امیدواریم با ایجاد این بستر جدید قرآنی در این وزارتخانه بتوان قرآن را بیش از پیش در میان جوانان و نسل جدید معرفی کرد تا انگیزه های هنری و قرآنی در بین این قشر از جامعه ایجاد شود و از این حوزه نیز محصولات فرهنگی هنری ارزشمندی به دست آید.
 

 

وی در ادامه اظهارداشت: متأسفانه اکران فیلم "من مادر هستم" به دلیل بی دقتی هایی که از همان ابتدا صورت گرفت، بحث روز جامعه شد و جو غلط و کاذبی را در جامعه ایجاد کرد.
 

وی ادامه داد: در خصوص اکران یا عدم اکران فیلم "من مادر هستم"، تصمیم گیری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور برعهده شورای فرهنگ عمومی استان ها قرار داده شد تا این موضوع توسط آنها مورد بررسی قرار گیرد و براساس اقتضای هر استانی اکران یا عدم اکران این فیلم صورت گیرد.
 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین تأکید کرد: با توجه به این امر، برآورد اکثر اعضای شورای فرهنگ عمومی استان بر این بود که اکران این فیلم در حال حاضر به مصلحت استان نیست و از این رو این فیلم در استان قزوین اکران نمی شود.
 

وی اعلام کرد: یکی از دلایل عدم اکران این فیلم در استان قزوین این است که در این فیلم بسیار بی محابا به مسائل محرمات همچون شرابخواری، اختلاط روابط زن و مرد و غیره پرداخته شده است که ممکن است برای رساندن محتوای و موضوع فیلم به مخاطب باشد ولی تا این اندازه تشریح این عوامل نیاز نبوده است.
 

شفیعی ها افزود: البته این فیلم نقاط مثبتی نیز دارد از جمله اینکه در این فیلم تفکرات غرب زده عده ای مرفه، شکم پر که ادعای روشن فکری می کنند، نقد شده است ولی ظاهر فیلم به گونه ای است که این نگرانی وجود دارد که توجه بینندگان به ظواهر و ساختار مناسبی که برنامه دارد، بیش از محتوای آن جلب شود و چنانچه زندگی انسان تنها به ظواهر مادی زندگی قرار گیرد، انتهای کار چیزی جز نابودی نخواهد بود.
 

پایان پیام/

کد خبر 209459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha