به گزارش خبرگزاری شبستان از استان آذربایجان شرقی، حسین نجفی، صبح امروز (27 بهمن) با اعلام این مطلب گفت: تاکنون بیش از 160 عنوان کتاب از سوی نویسندگان و ناشران بومی و غیر بومی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که از این تعداد بیش از 80 عنوان پذیرش شده است.
رییس ستاد برگزاری این جشنواره ادامه داد: استقبال نویسندگان از نخستین جشنواره کتاب سال تبریز نشان دهنده این است که جای برگزاری چنین جشنواره هایی در تبریز که از گذشته مهد علم، کتابت و نویسندگی در کشور بوده، خالی است و نویسندگان آثار فاخر در تبریز باید از طریق برگزاری چنین جشنواره هایی شناسایی و شناسانده شوند.
مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تبریز از ارسال کتابی به زبان انگلیسی چاپ کشور هند به دبیرخانه نخستین جشنواره کتاب سال تبریز خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به پیشینه پرافتخار تبریز، باید با برگزاری چنین جشنواره هایی در رشته های گوناگون تبریز را به جهانیان بشناسانیم.
وی اذعان کرد: علاقه مندانی که تاکنون موفق به ارسال آثار نشده اند، حداکثر تا 15 اسفند مهلت دارند پنج جلد از هر یک از آثار مرتبط خود با موضوع جشنواره را که از فروردین تا اسفند سال 88 منتشر شده، به دبیرخانه جشنواره واقع در تبریز، خیابان آزادی نرسیده به آبرسان، جنب مسجد طوبی، پارک مفاخر، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز ارسال کنند.
نجفی، در مورد شرایط شرکت در این جشنواره خاطرنشان کرد: نویسندگان، مترجمان یا مولفان بومی آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره باید مقیم استان آذربایجان شرقی باشند و پدیدآورندگان غیربومی آثار اعم از ساکن یا مقیم خارج از استان آذربایجان شرقی، در صورتی می توانند در این جشنواره شرکت کنند که آثارشان فقط در حوزه تبریز، آذربایجان شناسی یا زندگینامه و یادنامه رجال و شخصیت های علمی، دینی، فرهنگی، هنری، ادبی و اجتماعی تبریز و آذربایجان شرقی منتشر شده باشد.
وی همچنین در مورد شرایط شرکت برای ناشران نیز توضیحاتی داد و افزود: در صورتی که مؤلف، مترجم و نویسنده اثر، ساکن و مقیم آذربایجان شرقی باشد، محدودیتی از لحاظ محل فعالیت وجود ندارد، به عبارتی تمام ناشران کشور پدیدآورنده اثر در صورتی که ساکن آذربایجان شرقی باشند، می توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مدیر عامل سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تبریز در مورد بخش های اصلی این جشنواره بیان کرد: نخستین جشنواره کتاب سال تبریز شامل هفت بخش تاریخ و فرهنگ، هنر، ادبیات، تحقیق و پژوهش، کودک و نوجوان، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مدیریت شهری است و آثار ارسالی در صورتی مورد داوری قرار خواهند گرفت که تاریخ نشر آن از اول فروردین تا آخر اسفند سال 1388 بوده و مرتبط با موضوعات هفت گانه جشنواره باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، نجفی یادآور شد: نخستین جشنواره کتاب سال تبریز در بخش جنبی خود به انتخاب ناشر نمونه سال و انتخاب گرافیست و تصویرساز نمونه خواهد پرداخت.
وی تصریح کرد: به صاحبان آثار برگزیده، لوح افتخار، تندیس جشنواره و جوایز نفیسی از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز اهدا خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما