به گزارش خبرگزاری شبستان، آیین افتتاحیه سومین جشنواره مردمی عمار شامگاه یکشنبه ،سوم دی ماه با حضور خانواده معظم شهدا، حمید رضا کاتوزیان، نماینده مجلس شورای اسلامی، بهزاد بهزادپور، کارگردان سینما، حسین بهزاد نویسنده و روایتگر جنگ، مسوولان فرهنگی، تنی چند از کارگردانان و فیلمسازان سینما، نویسندگان، اقشار مختلف مردم و جمع کثیری از اصحاب رسانه در سالن سینما فلسطین برگزار شد.
در ابتدای این برنامه نادر طالبزاده دبیر این جشنواره در سخنانی با بیان تفاوتهای چشمگیر جشنواره عمار نسبت به سال گذشته گفت: جشنواره عمار دارای عقبه خوب آموزشی خوبی بوده است که در عرصههای کارگردانی و .. و بهویژه مستندسازی شاهد آن بوده است.نکته مهم بعد از این امر آن است که چقدر برای تربیت و پرورش نیروهای فیلمسازی داستانی نیرو پرورش دادهایم.
این سینماگر با اشاره به سریالهای ضعیف رسانه ای در ماه رمضان گفت:علت این امر آن است که زیاد به فکر تربیت نیرو در عرصه دراماتیک نبودهایم؛ از کنکور هم هنرمند در نمیآید و باید از طریق دیگر در پی استعدادیابی در عرصه دراماتیک کار کرد.
او ضمن گلایه از مسئولان، علما و قشر متعهد نسبت به فیلمهای سینمایی و سریالها گفت: علت آن است که برای تربیت نیرو در عرصه فیلم داستانی کار نکردیم و 50 درصد دانشجویان فارغالتحصیل دانشگاهها سکولار هستند و 20 درصد آنها نیز در صداوسیما و سینماها دیده میشوند.ما در جشنواره عمار مشغول تربیت نیرو هستیم اما آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی در طول 30 سال گذشته آیا یک جلسه برای تربیت نیروها در عرصه دراماتیک گذاشته است؟
دبیر سومین دوره جشنواره مردمی عماردر ادامه به مجموعه مستند "آخرین روزهای زمستان" شاره کرد و گفت:این کار یک مستند عالی است.کسی نمیداند این مستند جذاب از کجا درآمده است اما به واقع دارای پشتوانه مدیریتی و آموزشی از آقای والینژاد و سیدمحمد آوینی بوده است.
وی با تأکید بر ضرورت استعدادیابی برای تولیدات داستانی، افزود: امروز انقلاب اسلامی در برابر هجمه شدید رسانهای قرار دارد.این جشنواره با افق انقلاب اسلامی است و امیدواریم بینالمللی شود.
طالب زاده در پایان با بیان اینکه ایران و انقلاب اسلامی امروز یک الگوی جهانی است گفت: انقلاب اسلامی به یک مسئله بینالمللی تبدیل شده و این بینالمللی شدن باید در عرصه هنر نیز دیده شود.
پایان پیام/
نظر شما