راه اندازی دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در مازندران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از راه اندازی دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در استان خبر داد و گفت: این محرک و پتانسیل در جهت به حرکت انداختن اقتصاد مقاومتی استان امری ضروری و واجب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و دبیر شورای فرهنگی عمومی استان عصر روز گذشته(2دی) در جلسه شورای فرهنگ عمومی مازندران در مرکز تربیت معلم دکتر شریعتی ساری اظهار کرد: دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در استان تشکیل تا برنامه های جامع برای مقابله با اقتصاد مقاومتی در استان شناسایی و عملیاتی شود.

 

وی وجود این محرک و پتانسیل را در استان امری ضروری و واجب دانست و گفت: این حرکت عظیم و ارزشمند نشان دهنده عزمی قوی و استوار جهت به صدا در آوردن چرخه اقتصادی کشور به حالت اول خود است زیرا که این مهم موجب انگیزه پویا و درست در جهت پیشبرد اهداف می شود.


حجت الاسلام ابراهیمی خاطر نشان کرد: این دبیرخانه به دنبال شناسایی و معرفی طرح ها و برنامه های جامع و دقیق در راستای نهادینه سازی اقتصاد مقاومتی در استان است.


دبیر شورای فرهنگی عمومی استان، از فعالیت پویا و ارزشی 531 کانون فرهنگی هنری مساجد در سطح استان ولایت مدار و متدین مازندران خبر داد و عنوان کرد: در تمامی امامزادگان، مدارس دولتی و غیر دولتی، دانشگاه ها و امور با نوان بر نامه های اعتراضی در 28 سفر در خصوص فیلم توهین آمیز اهانت به پیامبر برنامه ریزی و تدوین شده است.


وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون 84 جلسه شورای فرهنگ عمومی به نحو احسن در سطح شهرستان های استان تشکیل و بررسی شده است، گفت: لازم به ذکر است که در این جلسات به صورت مستمرو مداوم به بحث در خصوص اقتصاد مقاومتی پرداخته می شود و تمامی ابعاد آن توسط زحمت کشان این عرصه مورد بحث و بررسی به صورت موشکافانه قرار می گیرد.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران طلاق را تنها معظل جامعه اسلامی دانست و گفت: با پیروی و تمسک به ائمه اطهار و ادیان دینی باید با برنامه ریزی جامع و دقیق ریشه کنی این مشکل و دغدغه را به تمام مردم جامعه استان و کشور نوید داد.


وی کاهش آمار طلاق را در گرو تمهیداتی قوی و آگاهانه دانست و افزود: هیچ گاه جامعه مسلمان ایران طلاق و گسسته شدن پیوند خانواده را قبول نخواهد داشت.

 

پایان پیام/

کد خبر 208768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha