به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان غلامرضا رضاییفر، شب گذشته در سومین جلسه اعضای انجمن محیط زیست بسیج استان سمنان در سالن جلسات اداره کل محیط زیست این استان با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه رشد صنعتی در منطقه غرب استان ایجاد شده است؛ بنابراین توان قابل تحمل محیط زیست در آن منطقه رو به کاهش است.
وی گفت: آمایش سرزمین در استان سمنان بدون سند باقی مانده است و این در حالی است که دیگر استانهای کشور در این زمینه به نتایج خوبی دست پیدا کردهاند و این موضوع نیز خود میتواند عاملی شود برای بوجود آمدن مشکلات در سایر زمینهها باشد.
عضو انجمن محیط زیست سازمان بسیج مهندسین استان سمنان تصریح کرد: بهتر است روند پیشرفت صنعتی در کل استان درنظر گرفته شود؛ چرا که با این کار میتوان به محیط زیست استان سمنان کمک کرد و دیگر اینکه معضل بیکاری در سایر مناطق استان را برطرف کرد.
رضاییفر افزود: با توجه به وسعت مناطق چهارگانه محیط زیست در استان باید برای صنعت اکوتوریسم در استان برنامهریزی جدیتر و کاملتری صورت گیرد با انجام این کار میتوان به اقتصاد استان کمک شایان توجهی کرد.
مدیرکل محیط زیست استان سمنان با اشاره به راه اندازی مرکز پایش آنلاین در این استان، گفت: با راه اندازی این مرکز وضعیت واحدهای صنعتی مختلف از نظر آلودگی زیست محیطی مورد بررسی قرار میگیرد، بحث پایش به صورت لحظه ای انجام شده و خروجی واحدهای صنعتی بطور جدی پیگیری میشود.
حمید ظهرابی بیان کرد: پتانسیل افزایش میزان آلودگی در شهرستانهای سمنان و گرمسار بالاست و در این زمینه نیز احساس خطر میکنیم که باید با ارائه راهکارهای مناسب بحث جلوگیری از آلودگی زیست محیطی مورد بررسی قرار گیرد و اعتبار لازم برای آن تامین شود.
مدیرکل اداره کل محیط زیست استان سمنان گفت: خروجی نتایج بدست آمده از شرکت فروسیلیس نشان میدهد غیر از مواقعی که دمای آن واحد در مرحلهای از پروسه تولید بسیار افزایش مییابد و در سایر مواقع میزان آلودگی این واحد نیست.
وی با اشاره به استقبال همکاری سازمان محیط زیست با سازمان بسیج مهندسین اظهار داشت: برای تعامل بیشتر اقدامات لازم را انجام می دهیم.
وی تأکید کرد: محیط زیست باید در بحث آموزش و فرهنگ سازی فعال تر عمل کند و در این زمینه نیازمند مشاوره کارگروه های تخصصی سازمان بسیج مهندسین است.
ظهرابی با بیان اینکه تلاش بر این است تا حفاظت از مناطق با مردم محلی باشد، افزود: در این زمینه باید آموزش های لازم به مردم داده شود و روش های معیشتی افراد بومی محلی نیز اصلاح شود تا بتوان به نتایج مطلوبی دست یافت.
پایان پیام/
نظر شما