کامران پارسی نژاد، نویسنده و منتقد با اشاره به ضرورت انتشار داستان های فاخر در قالب های مختلف به خبرنگار شبستان گفت: ورود به ساحت داستان و مطالعه داستان در هر مقطع سنی ارزشمند است، از این رو متولیان فرهنگی باید زمینه های لازم را برای ورود اقشار و طیف های مختلف مردم به داستان و داستان خوانی فراهم کنند.
به گفته پارسی نژاد، بخشی از کار جذب مردم به مطالعه داستان به عهده نویسنده و توانایی قلم اوست و بخش دیگر کار به نوع چاپ، فرمت و قالبی که کتاب به خود می گیرد، مربوط می شود.
وی با اعتقاد بر اینکه یکی از مواردی که در ایران موردتوجه قرار نمی گیرد چاپ و نشر آثار فاخر داستانی است، عنوان کرد: متاسفانه ما در این حوزه به سبک و سیاق کلیشه ای عادت کردیم و از طرح های ثابتی بدون نوآوری استفاده می کنیم.
این نویسنده نوآوری در چاپ کتاب را امری ضروری دانست و افزود: نوآوری باید طوری باشد که برای خوانندگان جاذبه داشته باشد چاپ و حد و اندازه کتاب باید به گونه ای باشد که مردم به راحتی کتاب را حمل و نقل کنند و در جاهای مختلف بتوانند به مطالعه بپردازند.
پارسی نژاد چاپ کتابهایی در قطع جیبی و پالتویی را در افزایش میزان سرانه مطالعه اثرگذار عنوان کرد و ادامه داد: ما وقت های مرده زیاد داریم. در اتوبوس، مترو و مطب می توان با مطالعه کتابهای جیبی از اوقات به خوبی استفاده کرد و دانش و آگاهی خود را افزایش داد.
این داستان نویس با بیان اینکه ما به چاپ کتابهای جیبی نیاز داریم، خاطرنشان کرد: با چاپ داستان های فاخر در قطع جیبی می توان علاوه بر ترغیب و تشویق افراد به مطالعه، مردم را با ادبیات داستانی آشتی داد.
پایان پیام/
نظر شما